ПИРОМАНИ: Каква бомба ће експлодирати из НАТО пакета увијеног у украсни папир

Милица Станојковић

02. 12. 2022. у 07:00

КРЕИРАЈУЋИ климу подела, по принципу завади па владај, посеј зрно раздора, па убирај плодове док се други сукобљавају, шема је по којој савршено функционише НАТО. Тако и сада, након што су "узорали све њиве" и позиционирали се где год су могли, прелазе на ширење политичког утицаја. Изабрана је Босна и Херцеговина, у којој се формира влада, па је тајминг савршен.

ПИРОМАНИ: Каква бомба ће експлодирати из НАТО пакета увијеног у украсни папир

Милица Станојковић

Зато је уследила најава генералног секретара Алијансе Јенса Столтенберга да намерава да пружи пуну подршку земљама које су "озбиљно угрожене руским утицајем", као што је БиХ, јачањем безбедносних институција и изградњом капацитета.

Користећи рат у Украјини као алиби, а наводно јачајући отпорност земље, НАТО заправо намерава да у фотеље владе угура своје пулене који би БиХ повели ка чланству у војном савезу. Томе се Бањалука, која је одавно увидела мамац, оштро противи. Из Републике Српске отворено поручују: НАТО није чувар ни територијалног интегритета, нити суверенитета БиХ, а Руска Федерација се поштује исто као и други.

И у јужној српској покрајини, кроз мисију Кфора, НАТО је спреман "као запета пушка" да интервенише у случају да стабилност буде угрожена. Лицемерно позивају да се о разликама између Београда и Приштине дискутује на конструктиван начин. О тој конструктивности и компромису говоре они који су се бескомпромисно сукобљавали где год је њихова чизма крочила.

На крају, ево, спремају и "пакете помоћи", нудећи асистенцију при отпору страним утицајима. Само је питање када ће и каква бомба да експлодира из тог пакета увијеног у украсни папир. Ако се то догоди, нема сумње, први ће притрчати да гасе пожар. Јер, пиромани су увек близу ватре.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (2)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну