УБИЦА СРБИНА УБИЈЕН ИЗ ЛИЧНОГ ПИШТОЉА: Показивао оцу оружје које је купио, а он испалио метак у њега

Novosti online

28. 01. 2021. у 17:21

УБИЦА СРБИНА УБИЈЕН ИЗ ЛИЧНОГ ПИШТОЉА: Показивао оцу оружје које је купио, а он испалио метак у њега

Фото: Приватна архива

РАМИЗ Краснићи, адвокат Скендера Краснићија који је осумњичен за убиство сина Аљберта Краснићија, није тражио да иде на сахрану сину.

- Нисмо то тражили. Нисам добио захтев од клијента да присуствује сахрани - рекао је адвокат.

Сахрана Аљберта Краснићија, који је убијен у среду у 17 часова, одржана је данас у 15 часова. На сахрани је према писањи приштинских медија била Албертова ћерка са мајком и бројна родбина и пријатељи.

Исмет Красники, стриц убијеног Аљберта рекао је да је његов брат Скендер који је осумњичен за убиство нехотице убио сина.  Аљберт је, према речима Исмета, показивао оцу нови пиштољ и он га је упуцао не знајући да је метак у цеви.

- У нашој породици се догодила катастрофа која се врло често дешава у многим земљама света. Случајно се све десило. Нећак је купио пиштољ и показивао га оцу. Скендер није знао да се метак налази у цеви и случајно је убио сина - рекао је он.

Подсетимо, Аљберт Краснићи познат је српској јавности од 2004. године када је је убио српског држављанина у Грачаници Димитрија Поповића (17).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

sima

28.01.2021. 18:54

Da, da , pokazivao pištolj s kojim će da ubija nevine ljude,kad nije bijo sud pravedan morao je da kupi svoju sudbinu,a otac mu ju je samo uručijo,dobijo je to što mu je sud trebao dati. Ovako je Bog presudijo pravedno. Svakog će stići svoja sudnina koju je zaslužijo. Bogu hvala. Neka se spreme Ramuš,Tadži,Veselji i ostali UČK koljači i teroristi, Ima još mnogo novih pištolja.