ОВО ЈЕ УБИЦА СРПСКОГ ДЕЧАКА: Аљберта упуцао отац, па се сам пријавио полицији - нови детаљи крвавог обрачуна (ВИДЕО)

Novosti online

28. 01. 2021. у 15:21

ОВО ЈЕ УБИЦА СРПСКОГ ДЕЧАКА: Аљберта упуцао отац, па се сам пријавио полицији - нови детаљи крвавог обрачуна (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

АЉБЕРТУ Краснићију, који је 2004. године убио српског ученика Медицинске школе у Грачаници, Димитрија Поповића, синоћ је, према писању медија, пресудио рођени отац.

Наводно је, преносе приштински медији, Скендер Краснићи, бизнисмен из Приштине, пуцао у свог сина, а затим позвао полицију и рекао: "Дођите, убио сам свог сина".

Аљберт је, према писању приштинских медија, пре недељу дана окончао свој брак са бившом мисицом тзв. Косова Бесом Гаши. Он је, према писању медија био умешан и у рањавање познатог албанског репера у Приштини.

Медији из Приштине помињу и да је Аљберт осуђен за убиство које се догодило у дискотеци у Грачаници, али рафал у српске дечаке испред киоска брзе хране не помињу.

Подсетимо, Аљберт Краснићи је пре 17 година из чиста мира пуцао на српске младиће у Грачаници док су на киоску брзе хране куповали хамбургере. Тада је страдао Димитрије Поповић, који је погођен у главу.

Како су "Новости" тада писале, тело несрећног дечака је лежало до јутра у локви крви у киоску. Његов отац Драган га је на носилима однео кући.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)