УДАРИО САМ ГА ИЗ СТРАХА ДОК СЕ ДРЖАО ЗА ОГРАДУ: Настављено суђење Фадилу Хрустићу, оптуженом за убиство Дејана Јеремића у Раковици

С. Ј. М.

26. 01. 2021. у 20:22

УДАРИО САМ ГА ИЗ СТРАХА ДОК СЕ ДРЖАО ЗА ОГРАДУ: Настављено суђење Фадилу Хрустићу, оптуженом за убиство Дејана Јеремића у Раковици

Privatna arhiva

ФАДИЛ Хрустић (19), оптужен за убиство Дејана Јеремића (41) у Раковици у марту прошле године, поново је у уторак у Вишем суду у Београду негирао кривицу.

Он је на претходном рочишту изнео одбрану, а у уторак је, одговарајући на питање судије зашто је Јеремића ударио док је овај висио на мосту држећи се рукама за ограду, казао да је то урадио из страха.

- Тако ми је тело хтело - изјавио је оптужени. - Био сам под стресом, јер је и он мене раније ударао. Нисам размишљао да може да падне. Био сам пијан, да нисам, не бих то урадио.

Хрустић је поновио да је са пријатељем Зораном Ћирковићем и Јеремићем заједно пио. Тај дан је, како је рекао, укупно попио шест пива и пластичну чашу ракије. Кад је Јеремић на путу до куће напао Зорана и почео да га дави, Хрустић га је са леђа неколико пута ударио и отрчао до куће да зове Зоранове синове. Њих тројица су истрчала и јурили Јеремића до моста, а Хрустић за њима.

- Кад сам стигао, Јеремић је већ био прескочио ограду и држао се са обе руке - казао је оптужени. - Ударио сам га руком у лево раме и он је тад пустио ограду. Нисам видео кад је пао, јер сам се окренуо, пошто га је неко од браће Ћирковић преко мене ударио.

Хрустић је рекао да после пада нико није сишао испод моста да евентуално помогне Јеремићу и погледа да ли је жив, већ су се разбежали кућама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

27.01.2021. 02:44

Ovaj visi na mostu, a on ga udara ,,iz straha, jer mu je tako telo htelo,,?!? Strah od čega? Pa što nije pobegao ako se plašio? Ovog treba osim za ubistvo, osuditi i za davanje ovakve izjave. Strašno, on je iz straha, čoveka koji visi sa spoljne strane mosta, udarao po rukama dok nije pao?