ПОСВАЂАЛИ СЕ ЗБОГ ДРОГЕ? У београдском насељу Медаковић ножем нападнут О. И. (22)

Ј. Д. Љ.

25. 01. 2021. у 20:53

ПОСВАЂАЛИ СЕ ЗБОГ ДРОГЕ? У београдском насељу Медаковић ножем нападнут О. И. (22)

Фото Н. Скендерија

У Улици Радована Симића Циге, између бројева 15 и 17, у београдском насељу Медаковић, данас је, наочиглед бројних пролазника, улицом протрчао младић О. И. (22) сав у крви. Који минут касније, изнемогао од болова, застао у оближњем парку, а затим се онесвестио и пао.

Екипа Хитне помоћи и полиција брзо су стигле, а младићу је одмах заустављено обилно крварење из бутине и он је одвезен у болницу, док је полиција, више од сат времена, обављала увиђај и "чешљала" овај крај Вождовца.

Према незваничним информацијама, сумња се да је О. И. претходно дошао са неким у сукоб, ко га је, више пута, вероватно ножем, убо у ногу. Нападач је побегао, а жртва се упутила према оближњем паркићу.

- Сви који живе у насељу Медаковић знају да се по нашим паркићима, где би требало да се играју деца, нажалост, скупљају наркомани и пијанци - каже једна од станарки овог насеља. - Полиција овим крајем често патролира, али то је, очигледно, недовољно. Не знамо како да се изборимо са наркоманима, који се више и не крију, бучни су, свађају се и туку, а неретко, нападају и пљачкају пролазнике, јер им треба новац за дрогу.

Нико, међутим, од станара, није знао да каже ко је повређени О. И. и да ли је из тог краја, као ни који је мотив напада на њега. Сумња се, незванично, да је реч о обрачуну, највероватније због дроге. Истрага ће утврдити праве мотиве и кривце, које засада, како сазнајемо, рањени О. И. не жели да открије полицији, као ни да каже зашто је нападнут.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)