ЕКИПА "НОВОСТИ" НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ СИЛОВАНА ДЕВОЈЧИЦА (11): Власник ресторана згрожен - Да сам знао помогао бих јој (ФОТО/ВИДЕО)

Ј.Д.Љ.

25. 01. 2021. у 14:13

ЕКИПА НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ СИЛОВАНА ДЕВОЈЧИЦА (11): Власник ресторана згрожен - Да сам знао помогао бих јој (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Н. Скендерија

ЕКИПА Новости данас је обишла место у чијој се непосредној близини догодило силовање једанаестогодишње девојчице на Београдској Ади Хуји.

Андрија Башић, власник клуба који се налази који се налази у близини шљункаре где се десио немили инцидент каже да је згрожен и да је био у могућности да сазна на време да се овако нешто десило да би сам притрчао у помоћ, том као и свом рођеном детету и спречио већи инцидент: 

- Сам о свом трошку годинама финансирам расвету и рефлекторе где је потпуни и мркли мрак. Међутим преко ноћи све то нестане велика је опасност за све оне који се овуда крећу, а да не причам о хигијени кеја о којој бринем лично - рекао нам је Андрија.

О немилом инциденту сазнали су синоћ око 19 часова, када је један од полицајаца ушао и саопштио им шта се десило.

Фото: Н. Скендерија

Подсетимо, синоћ су око 18 часова на Ади Хуји нападнуте две девојчице. Оне су опљачкане, одузет им је мобилни телефон и блутут звучник, а малолетник (14) је осумњичен да је силовао једну од њих. Полиција је ухапсила малолетника и још једног мушкарца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)