ПРЕТИО ЈЕ ДА ЋЕ МИ ЗАКЛАТИ УНУЧИЋЕ: Мајка избоденог Алексадра из Поповца за "Новости" о јучерашњем крвавом пиру

Ј.Ћ.

25. 01. 2021. у 13:57

ПРЕТИО ЈЕ ДА ЋЕ МИ ЗАКЛАТИ УНУЧИЋЕ: Мајка избоденог Алексадра из Поповца за Новости о јучерашњем крвавом пиру

Фото: Ј.Ћосин

ЈУЧЕ, у току поподнева, у УЦ КЦ НИШ, примљене су три особе, два мушкарца и жена, са убодним и другим повредама. Одмах по пријему, урађена је комплетна, хитна дијагностика, приликом које је утврђено да је:

С.И. '79 задобио је повреде трбуха, односно лезију јетре, због чега је хитно оперисан. Након хируршке интервенције, пацијент је витално стабилан.  Марија М. '86 је задобила пенетрантну повреду на левој страни грудног коша, те је одмах урађена торако дренажа, а пацијенаткиња је тренутно стабилно, није непосредно животно угрожена и хоспитализована је ради даље опсервације. Александар М. '82 задобио пенетрантну повреду на левој страни грудног коша.

Мајка повређеног Александра М. је за "Новости" испричала шта се тачно догодило. Према њеним речима, након крвавог обрачуна њен унук је дошао код ње да јој саопшти шта се догодило:

- Унук је дотрчао до мене и рекао: Напао је маму и тату, исекао их је. Ја сам побегао да ти кажем шта се десило - започиње за "Новости" причу Александрова мајка Отилија. Затим је видела свог сина прекривеног крвљу који је дошао да је позове у помоћ.

Према њеним речима, С.И., који је такође избоден ножем, се испречио испред нападача да би спасио Марију М. и њену ћерку и да се рвао са њим.

Отилија тврди да сукоб са нападачем који је јуче ескалирао крвавим обрачуном траје више од годину дана. Како је "Новостима" рекла, у децембру 2910. године јој је нападач на улици рекао:

- Заклаћу ти унучиће - када се она, због те претње, посвађала са њим. Након тога је умало дошло до физичког окршаја, што су виделе и комшије за које тврди да су уплашени. Отилија је инцидент пријавила 09.12.2019. године. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)