ДЕТЕ ВИШЕ НЕ СМЕ САМО ДА ИЗАЂЕ: Потресна исповест мајке девојчице (11) коју је пресрео мушкарац у Нишу

Novosti online

23. 01. 2021. у 22:22

ДЕТЕ ВИШЕ НЕ СМЕ САМО ДА ИЗАЂЕ: Потресна исповест мајке девојчице (11) коју је пресрео мушкарац у Нишу

Фото: Depositphotos

ВЕЛИКА је траума, водила сам је један дан у школу и чекала је. Са мном сме да изађе напоље, али овако не. Сада неколико дана неће да иде у школу док се мало не стабилизује.

Овим речима, након објављивања узнемирујућег апела на свом Фејсбук профилу прича мајка девојчице, тврдећи да је њеној ћерки у нишком насељу Трошарина док је чекала аутобус, пришао непознати мушкарац и питао је да ли је сама.

Мајка нам је потврдила да је случај пријавила полицији и надлежном тужилаштву у Нишу.

Она наводи да у моменту када је тај човек прилазио њеном детету нико од људи који су чекали аутобус није реаговао, осим једног младића.

- Било је десетак људи на станици нико није одреаговао, осим једног момка који га је отерао. Срамота, као никог се није тицало ипак је било дете у питању - каже она.

Мајка девојчице каже да је дете преживело велику трауму и да због свега што се десило не сме сама на улицу. Каже још и да су државне институције брзо реаговале.

- Полиција је одмах реаговала. Школа је исто одиграла велику улогу јер су одмах сазвали састанак, позвали психолога, социолога, пријавили случај - каже мајка девојчице.

Како смо раније писали, жена је на друштвеној мрежи скренула пажњу родитељима објавом која се делила на стотину пута.

- Само да скренем пажњу родитељима на Трошарини, а и шире. Моје дете је јуче поподне (18. јануар, прим.аут) око 17 часова чекала аутобус на станици према Бањи, чекала је аутобус за Чалије. Каже да јој је неколико пута прилазио мушкарац и питао је да ли је сама или је неко са њом. Она се приближила поред једне девојке дајући му до знања да није сама на станици, међутим он је и ту пришао да пита да ли је сама. Дете уплашено наравно има 11. година. Прошао је други човек и отерао га на сву срећу. Убрзо јој је наишао и бус. Једно непријатно искуство које је њу потресло и због чега има страх да иде и враћа се из школе сама - написала је ова Нишлијка.

Реагујући на објаву, Нишлије потврђују да дете није измислило причу те, да особа која ради такве ствари заиста постоји и да су га већ јурили у том крају. Зато и сумњају да се можда ради о истом човеку.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)