НАРУЧИО УБИСТВО СУПРУГЕ, ДАО ДЕО ПАРА? Шапчанин ћутао на саслушању , предложен му притвор до 30 дана

В. МИТРИЋ

23. 01. 2021. у 15:39

НАРУЧИО УБИСТВО СУПРУГЕ, ДАО ДЕО ПАРА? Шапчанин ћутао на саслушању , предложен му притвор до 30 дана

Фото: В. Митрић

ШАПЧАНИН М.М.(63), који је осумњичен да је договорио убиство бивше супруге Н.М. (40) суграђанину С.М. приведен је, по истеку полицијског задржавања, у Више јавно тужилаштво у Шапцу, где се, како сазнају „Новости“, бранио ћутањем.

Први заменик ВЈТ у граду на Сави и портпарол, Милан Милутиновић, рекао нам је да је тужилац затражио од судије за предходни поступак Вишег суда одређивање притвора до 30 дана.

М.М. је, према полицијском саопштењу, осумњичен да је убиство супруге „погодио“ и утаначио са суграђанимом С.М. у децембру прошле године.Ова намера и договор, ипак, нису остали само међу њима.

Тужилаштво на челу са тужиоцем, Зораном Обрадовићем, будно је пратило ситуацију, у сарадњи са полицијом, која је, такође, имала важну улогу. По свој прилици, уцвељени муж је ухапшен кад је предао несуђеном џелату своје супруге 5.000 евра.

Овај Шапчанин, који је слабо познат у граду, осумњичен је за кривично дело подстрекивање на убиство.

Дружина којој је припадао Шапчанин са којим је правио погодбу сада ухапшени бивши муж, иначе, према нашим сазнањима, није била уопште расположена да тако нешто и остари.

-Не знам шта се овде десило, али постоје случајеви да, за тако бруталне захтеве, „жестоки момци“ знају да узму део новца, а да добијени посао не обаве -кажу наши упућени саговорници. - То „објашњавају“ народном изреком да је „и сирће слатко кад је џабе“, а камоли кад су у питању девизе. Ипак, сјајном акцијом тужилаштва и полиције сачуван је живот жени, чије је убиство било наручено, а и паре нису дошле у руке оног ко је требало да га учини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)