„НОВОСТИ” САЗНАЈУ - ХРКАЛОВИЋКА ОДБИЛА ПОЛИГРАФСКО ИСПИТИВАЊЕ: Бивша државна секретарка МУП претходно пристала да иде на детектор лажи

Новости онлине

21. 01. 2021. у 14:37

„НОВОСТИ” САЗНАЈУ - ХРКАЛОВИЋКА ОДБИЛА ПОЛИГРАФСКО ИСПИТИВАЊЕ: Бивша државна секретарка МУП претходно пристала да иде на детектор лажи

foto:N.Skenderija

БИВША државна секретарка МУП Дијана Хркаловић одбила је данас полиграфско испитивање иако је претходно прихватила да иде на детектор лажи, сазнају "Новости".

Према нашим информацијама, било је планирано да Хркаловићку испитају у вези са афером око прислушкивања председника Србије Александра Вучића, и њених наводних контаката са особама из криминогене средине.

На опште изненађење припадника полиције, Хркаловићка је одбила тестирање и то буквално у часу када је требало да је "прикључе" на полиграф.

Сада је свима у полицији све јасно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

Miroljub Petrović

21.01.2021. 15:28

Ako ona iz bilo kog razloga ne ode u zatvor na bar 20 godina to ce biti kraj pravne države pravosudnog sistema i drzave. Priče o dogovoru sa tuzilastvom takođe. Ako bi se to zlo iz bilo kog razloga desilo obični građani neće više poštovati ni zakone ni državu.

milovan

21.01.2021. 16:24

Pa sta rade nase sluzbe.?? Kakva smo mi to drzave.?! Pa prije stupanja na takav posao,ona je morala proci bezbedonosne provere.!! A ako je prosla,onda je kriv onaj tko je radio te provere. Pa u Engleskoj nemozes biti cak ni Postar ili Deliveri vozac a da neprodjes proveru. A u Srbiji.??? sve ide na majkemi

Srbijo Zuta kuco

21.01.2021. 16:31

Rezultati poligrafskog ispitivanja se u sudu ne prihvataju kao dokaz krivice jer je poligrafsko ispitivanje nepouzdano. To je samo sredstvo da se osumnjiceni zastrasi i pristane na neku nagodbu.

Mišo Peć

21.01.2021. 18:49

Hrkalovićku uhapsiti,ali ne samo nju već i one koji su je postavili i celo vreme držali na odgovorno mesto državnog sekretara u MUP.Sve je to radjeno u sprezi sa stranim obaveštajnim službama,ne radi se ovde samo o Hrkalovićki već o većoj grupi instaliranoj u samom vrhu MUP-a.