ОВО ЈЕ СТЕФАН КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У РЕСАВСКОЈ: Млади кик-боксер био обезбеђење у "Нани", повезиван са убиством Александра Савковића

Новости онлине

21. 01. 2021. у 14:20

ОВО ЈЕ СТЕФАН КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У РЕСАВСКОЈ: Млади кик-боксер био обезбеђење у Нани, повезиван са убиством Александра Савковића

Фото: Милена Анђела/Принтсцреен

СТЕФАН Ш, рањен је данас у пуцњави у Ресавској улици док је обезбеђивао адвоката Марка Вујошевића, одраније је познат полицији, а био је повезиван са случајем убиства Александра Савковића испред дискотеке "Нана".

Наиме, у питању је млади кик-боксер, ког је Недељко Грбовић, шеф обезбеђења дискотеке “Нана”, ангажовао у послу.

Кобног дана, када је испред "Нане" убијен Александар Савковић (27) ухапшен је Грбовић, а са њим и четири младића. Међу њима био је и Стефан Ш.

Грбовић је из једног београдског кик-бокс клуба регрутовао чланове обезбеђења “Нане”, а Стефан је више пута је освајао титуле у овом борилачком спорту, у земљи и иностранству.

Виши суд у Београду осудио је прошле године на 13 година затвора Недељка Грбовића, а тројица оптужених за учествовање у тучи исте ноћи Стеван Д, Стефан Ш. и Милош Т. су ослобођени од оптужби.

Подсетимо, Стефан Ш. упуцан је јутрос у ногу у Ресавској улици док је штитио београдског адвоката Марка Вујошевића. Стефан је потом превезен у Институт за ортопедију на Дедињу. Вујошевић је изјавио да му је Стефан спасао живот.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)