СЕКЛИ ВОЗИЛО ДА БИ ИЗБАВИЛИ ПОВРЕЂЕНЕ: Очевици испричали детаље саобраћајке на Коњарнику (ВИДЕО)

Novosti online

21. 01. 2021. у 00:21

СЕКЛИ ВОЗИЛО ДА БИ ИЗБАВИЛИ ПОВРЕЂЕНЕ: Очевици испричали детаље саобраћајке на Коњарнику (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

- БИЛО је страшно. Ватрогасци су секли возило да би дошли до девојке и младића који су остали ту заробљени након удеса. Одавно нисам видео овако језив судар - каже очевидац стравичне саобраћајне несреће у београдском насељу Коњарник у којој је теже повређено троје младих.

Полиција је и даље на месту стравичног удеса и регулише саобраћај, док је Хитна помоћ превезла повређене у болницу. Свуда унаоколо су делови аутомобила.

Аутомобил марке "алфа" се, причају очевици, кретао ка граду када је из суротног смера наишао возач аутомобила марке "голф" који је хтео да скрене лево. Тада је дошло до судара. Од силине ударца, "алфа" је оборила и саобраћајни знак.

Према речима очевидаца, у "алфи" се у тренутку судара налазило четворо младих, два младића и две девојке, док су у другом аутомобили били мушкарац и жена.

- "Алфа" се кретала прилично брзо. Одједном је јако пукло. Призор је био стравичан. Мушкарац и жена су изашли из возила које се сударило са "алфом". Били су потресени, али свесни. "Алфа" је била толико уништена да су ватрогасци морали да секу возило да би извукли девојку и младића који су остале заробљене - каже очевидац.

Очевици додају да су на месту несреће била два ватрогасна возила и три санитета Хитне помоћи.

- Једна девојка је испала из возила и без свести лежала ван аутомобила. Возач који је иначе има 18 година је изашао из аута и био је у свесном стању. У једном тренутку почео је да се свађа са возачем "голфа", а он се човек много уплашио и почео да бежи. Хитна помоћ је јако брзо стигла - додао је други очевидац овог језивог судара.

Како су медији сазнали још од очевидаца, возач из "алфе", возио је много брзо, а како кажу они који су се у тренутку удеса нашли на лицу места "ишао је као метак". Сви повређени укључујући и возача "алфе" имају мање од 20 година.

- То је пукло као бомба, он није имао шансе да се заустави, да није ударио у овај стуб сигурно би пробио трафику која се ту налази - додао је очевидац.

Пролазница повређена у удесу

Једна жена која се у тренутку удеса нашла у близини стуба у који се "алфа" закуцала, такође је повређена.

- Како су се делови аутомобила расули по путу, тако су и ударили у жену која је ту пролазила баш кад се саобраћајка догодила. На сву срећу она није теже повређена колико смо могли да видимо - наводе очевици.

Након полицијског увиђаја биће познати детаљи саобраћајне несреће.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)