ОДУЗЕТ ЈЕ ЖИВОТ МОМ ЖИВОТУ: Сестра убијене Бисере у шоку каже - Када би могла, рекла би ми да јој чувам Шејлу и Амана

Novosti online

18. 01. 2021. у 21:08

ОДУЗЕТ ЈЕ ЖИВОТ МОМ ЖИВОТУ: Сестра убијене Бисере у шоку каже - Када би могла, рекла би ми да јој чувам Шејлу и Амана

Фото, Фејсбук/Бисера Турковић

- БИСЕРА и ја смо одрасле заједно, биле смо нераздвојне. Била је увек уз мене као старија сестра, спавале смо у истом кревету, јеле из истог тањира...

Увек се шалила и правила добру атмосферу и у овом последњем периоду када су сви знали да има проблема...

Овако прича Белкиша Османлић, сестра убијене Бисере Ш. коју је са мајком Шефиком и оцем Фехимом убио Ендин Т, а затим извршио самоубиство неколико сати касније.

Ендин је упао на породичну прославу у селу Расно у сјеничком крају, пошто је Бисерин брат Беким славио рођење детета. У свом крвавом пиру Ендин је повредио и Бекима и још двоје рођака и побегао.

Како нам је испричала Бисерина сестра, она је у село Расно, у свој родни крај, из Немачке дошла због рођења детета.

- Много је била везана за своју породицу, посебно за брата. У свој родни крај је дошла зато што је брат требало да добије дете и дошла је да би била уз снају и њега. У међувремну ја сам се удала, била је уз мене. Испратила ме, она ме је спаковала, плачући. Само они који нас знају, знају колико смо биле везане - прича нам неутешна жена.

Како каже, Бисера је била веома ведра особа и увек се смејала, упркос проблемима које је имала.

- Увек се шалила и правила добру атмосферу и у овом задњем периоду када су сви знали да има проблема. Сви су то знали и сви су живели тешко са тим али се на њој то није могло видети, била је јака због своје деце и увек се надала да ће се то добро завршити - каже Бисерина сестра.

Фото: Приватна архива

Њих две нису биле рођене сестре, али пошто рођеније нису имале, одлучиле су да то буду једна другој. Бисера је, каже, увек била уз њу, спавале су у истом кревету, јеле из истог тањира.

- Много смо личиле једна на другу, а делиле смо и тугу и радост. Она је била једна јака девојка, на њеном лицу се никада није могла видети туга, вешто је прекривала све проблеме. Могла сам ја то увек да осетим и увек сам знала до детаља сваки њен проблем... Али увек! - прича она.

Бисера је волела да друге чини срећним. Била је добра мајка, каже сестра, а волела је сву децу овог света.

- Без ње више ништа нема смисла. Убијен је најлепши осмех. Одузет је живот мом животу. Она је била посебно створење. Имала је велике планове, маштала да јој деца буду успешна. Онда када смо ми туговали због ње и због свега сто проживљава, она је тешила нас, као да се њој ништа не дешава... Једино што сада могу да урадим за њу је да будем уз нашег брата који је ово преживео. Знам када би могла, рекла би ми да јој чувам Шејлу и Амана. То ћу се потрудити за моју ружу румену - каже неутешна жена.

Њихов брат Беким је добро, оперисан је и у стабилном је стању.

Фото: Н. Кочовић/Фацебоок

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)