ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА МИКЕ АЛЕКСИЋА! Ево шта је професорка Биљана Машић рекла о случају који је потресао Србију

Новости онлине

18. 01. 2021. у 12:20

ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА МИКЕ АЛЕКСИЋА! Ево шта је професорка Биљана Машић рекла о случају који је потресао Србију

Фото: Принтскрин

БИЉАНА Машић, професорка на ФДУ и супруга Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је сексуално злостављао и узнемиравао полазнице његове школе глуме, огласила се први пут о овом случају.

- Биће шта ће бити. Немам коментар - рекла је у првом оглашавању за медије Микина супруга.

Иначе, глумица која је пријавила Алексића за силовање је наша млада глумица Милена Радуловић, која је након што је проживела пакао отишла из Микине школе глуми и уписала ФДУ, где је 2017. године дипломирала у класи управо његове супруге Биљане Машић и то као најбољи студент.

Подсетимо, Мирослав Мика Алексић (68), чувени учитељ школе глуме је ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака.

- Сумња се да је он у временском периоду 2012-2020. у просторијама школе глуме у Београду, чији је власник, сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су две за време извршења кривичног дела биле малолетне. Пошто се сумња да има још особа које је осумњичени сексуално напаствовао, могу то пријавити у просторијама Полицијске управе за град Београд - наводи се у ранијем саопштењу МУП. Алексића су, поред глумице Милене Радуловић, пријавиле и И. И., И. В. и М. Ђ. 

Такође, да подсетимо, Милена Радуловић је детаљно навела кроз који пакао је прошла.

- Имала сам 17 година када ме је силовао, у новембру 2012. Све је пажљиво испланирао. Говорио ми је да је то радио из педагошких разлога. Водио је рачуна да се сексуално злостављање догоди у току часа, у соби поред оне у којој су били ученици. Користио је ситуацију што смо биле у шоку. После свега што сам преживела, прошла сам кроз различите фазе. Појавио се огроман осећај кривице. И како да све испричам родитељима?! Његова манипулација и иде ка томе да вам усади огроман осећај одговорности, саучесништва, кривице. Зато сам одлучила да више не ћутим. Ово је ствар која мора да се доводе до краја - река је Милена Радуловић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Slobodan Grašić

18.01.2021. 13:17

Pravi se luda i naivna, a ni sama nije bila bolja. Po rečima Jane Maričić, verbalno i psihički zlostavljala je svoje studente, uglavnom devojke, koji nisu prethodno pohađali njihovu školu.