"ЈЕДНА ОД ПРИЧА ЗА КОЈУ СМО ЗНАЛИ": Игор Јурић се огласио потресним речима о силовању глумице (ФОТО)

Новости онлине

17. 01. 2021. у 10:19

ЈЕДНА ОД ПРИЧА ЗА КОЈУ СМО ЗНАЛИ: Игор Јурић се огласио потресним речима о силовању глумице (ФОТО)

Фото: Принтсцреен

ОСНИВАЧ Фондације Тијана Јурић, Игор Јурић огласио се поводом привођења познатог учитеља глуме Мирослава Мике Алексића због силовања.

Јурић је на Фејсбуку написао да је прича да Алексић злоставља и сексуално искоришћава своје ученице била позната и тој фондацији.

- Једна од прича за коју смо знали. Треба да смо као друштво поносни на девојке које су имале довољно храбрости да не ћуте о ономе кроз шта су прошле за време свог школовања - написао је Јурић.

Подсетимо, познати режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је синоћ у Београду због оптужбе за силовање.

Како наводе поједини медији, власник школе глуме Мирослав Мика Алексић синоћ је приведен у станицу полиције, јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање.

Позната глумица Милена Радуловић у исповести коју је дала испричала је да је Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута.

- Шест година сам била у школи Мике Алексића када ме је силовао. Имала сам 17 година. То се није догодило једном. Понављало се - рекла је Милена Радуловић.

Како каже, тај догађај је за њу представљао велики шок.

- До тог тренутка нисам помислила да је такво нешто уопште могуће. Нисам га познавала таквог и у том периоду била сам убеђена да сам једина и сама. Био је то шок. Слом. То је за мене била друга породица - наводи она.

Каже да није једина, већ да постоји још пет девојака, од којих су неке и малолетне, које су га пријавиле полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)