ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ОБЉУБИО СВОЈУ ДЕЦУ?! Стравичан догађај у Банстолу код Чортановаца, оцу одређено полицијско задржавање

С. Костић

16. 01. 2021. у 22:00

ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ОБЉУБИО СВОЈУ ДЕЦУ?! Стравичан догађај у Банстолу код Чортановаца, оцу одређено полицијско задржавање

Арехива

ПОЛИЦИЈА у Инђији ухапсила је Милана Е. (40) из насеља Банстол поред Чортановаца, због основане сумње да је извршио кривично дело обљуба над дететом, и то трогодишњим сином и двогодишњом ћерком, потврђено је "Новостима" из Полицијске управе Сремска Митровица.

Осумњиченом мушкарцу одређено је полицијско задржавање до 48 сати, након којих ће бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

Овај стравични случај пријавила је у петак полицији његова супруга, након што су се деца вратила код ње од оца, од којег је разведена.

- Када су деца стигла код мајке, она је узела да их окупа, спреми за спавање и тада је приметила да дечак крвари из ануса. Позвала је супруга да пита шта се десило, али јој је он говорио да не зна о чему се ради. Изреволтирана жена посумњала је на оно што раније није ни слутила и сасула му је разне речи путем телефона, а онда одмах позвала полицију - говори наш извор из полиције.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, деца су упућена на медицински преглед где је установљено да они имају повреде на аналном отвору и анусу, а даља испитивања треба да установе да ли су те повреде настале сексуалним путем.

Ухапшени Милан Е. пред полицијом прво је негирао да је сексуално злостављао децу, а онда после вишечасовног испитивања више није желео да одговара на инспекторова питања.

Како сазнајемо, осумњичени мушкарац одраније је познат полицији, због насиља у породици, али и због неколико прекршаја у саобраћају.

Комшије из околних улица где живи Милан, шокирани су након овог сазнања. Како кажу, Милан и његова породица доселили су се из Новог Сада у ово викенд-насеље испод падина Фрушке горе. Знају да се стално бавио приватним пословима, али нису прецизирали којим.

Осумњичени мушкарац биће саслушан у понедељак у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)