ПОВРЕЂЕНО ШЕСТ ПЕШАКА: Саобраћајна несрећа на углу Борске и Богдана Жерајића на Миљаковцу - жена прошла кроз црвено?

А. З. К.

16. 01. 2021. у 15:26

ПОВРЕЂЕНО ШЕСТ ПЕШАКА: Саобраћајна несрећа на углу Борске и Богдана Жерајића на Миљаковцу - жена прошла кроз црвено?

Фото Google streat

У САОБРАЋАЈНОЈ незгоди која се догодила јуче око 16.00 на Миљаковцу, лакше телесне повреде задобило је седам особа.

Два аутомобила, комби "фијат" и аутомобил марке "шкода", сударила су се на углу Борске и Богдана Жерајића. Након удара, "шкода" је проклизала, вероватно због поледице на путу, и закачила шесторо пешака који су били на тротоару, а повређена је и жена која је управљала "шкодом". Како су нам рекли из МУП, сви су превезени на ВМА са лакшим телесним повредама.

Према незваничним информацијама, жена Х. Л. (38), која је возила "шкоду", прошла је кроз црвено светло. Саобраћајна полиција обавила је увиђај, па ће се утврдити све околности ове незгоде.

ОБОРЕНА ЖЕНА НА КОЊАРНИКУ

АУТОМОБИЛ марке "рено" ударио је јуче жену (65) на углу Устаничке и Улице Војислава Илића. Незгода се догодила у 16.40, лекари Хитне помоћи изашли су на терен и констатовали да жена има лакше телесне повреде. Према незваничним информацијама, против возача "реноа" биће поднета кривична пријава због угрожавања јавног саобраћаја.

Према речима очевидаца, жена се кретала Челебићком улицом, а потом је комби налетео на аутомобил, који се од силине удара окренуо и ударио пешаке.

- Комби је ударио аутомобил са леве стране, и од ударца возило се окренуло, ишло је у рикверц и у следећем тренутку су се чули људи како јаучу - испричао је један од очевидаца.

- Све се одиграло у неколико тренутака, прво нисам знао да ли је неко страдао и шта се десило, ни колико је заправо људи повређено. Мислим да нико од њих није био теже повређен, али све је тако страшно изгледало, срећа па су сви живи.Повређенима је притрчао већи број људи који су се затекли на месту незгоде. Екипе Хитне помоћи које су изашле на терен суграђане су превезли у Војномедицинску академију на даљу дијагностику. Према првим информацијама сви су лакше озлеђени.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)