(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРЕ ЗАБЕЛЕЖИЛЕ ТРЕНУТАК УБИСТВА: Милан шетао пса, а онда су му пришли и хладнокрвно пуцали у груди

Novosti online

15. 01. 2021. у 11:55

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРЕ ЗАБЕЛЕЖИЛЕ ТРЕНУТАК УБИСТВА: Милан шетао пса, а онда су му пришли и хладнокрвно пуцали у груди

Фото: Принтскрин

МЛАДИЋ српског порекла, Милан Лончар (25) свирепо је убијен прексиноћ неколико стотина метара од свог дома у градићу Бруери, код Филаделфије, док је штао пса.

Наиме, њега су на сред улице пресрела, а затим и убила двојица мушкараца који претходно покушали да га опљачкају. На снимку који су забележиле надзорне камере, може се видети како Лончару прилазе двојица мушкараца, један му прилази са леђа, док други прилази лицем окренут ка њему са пиштољем у руци.

На почетку, чинило се да мушкарци само прете Лончару пиштољем како би им дао новац који има у својим џеповима. Међутим неколико секунди касније, један од разбојника испалио је хитац у младићеве груди.

Лончар од тада почиње неконтролисано да се креће и вади телефон из џепа вероватно тражећи помоћ (види се како телефон држи у рукама и покушава да позове некога). У једном тренутку Лончар је пао на земљу и остао непомично да лежи, док је његов пас наставио да стоји поред њега.

Полиција је несрећног младића пронашла нешто касније у локви крви и у полусвесном стању. Иако је био рањен, како су рекли истражитељи, и даље је стезао поводац на којем је био његов пас.

Лончар је хитно превезен у Универзитетску болницу Темпл, где је упркос свим напорима лекара проглашен мртвим у 19.30 сати.

Пљачкаши који су на овако свиреп начин починили убиство недужног младића, након злочина су побегли са места злочина.

Милан Лончар је пореклом из Србије, али је одрастао и школовао се у Филаделфији. Лончар је дипломирао на Темпл универзитету у децембру 2019. године.

- Тужни смо јер је један живот прекинут на тако бесмислен начин. Памтићемо Милана и саосећамо са његовом породицом у овако тешком тренутку - рекао је декан Темпл универзитета.

Узнемирујући видео-снимак хладнокрвног убиства можете погледати ОВДЕ.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)