АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ И ЖАНДАРМЕРИЈЕ: Код једне особе у Новом Пазару пронађена значка и блинкери, одузета опојна дрога

Novosti online

28. 12. 2020. у 20:09

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ И ЖАНДАРМЕРИЈЕ: Код једне особе у Новом Пазару пронађена значка и блинкери, одузета опојна дрога

Фото Н. Кочовић

ЗАЈЕДНИЧКОМ акцијом полицијских службеника Полицијске управе у Новом Пазару и Жандармерије, данас је на територији Града Новог Пазара преконтролисано више лица. Том приликом, полиција је пронашла и запленила одређену количину опојне дроге марихуана. Због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, том приликом слободе је лишен Х.Р. (31) из Новог Пазара.

Како медији сазнају, у акцији која је спроведена јуче, припадници новопазарске полиције у сарадњи са Жандармеријом су код лица из криминогене средине пронашли значку Државне безбедности и "блинкере", а том приликом слободе је лишен Е. Б. такође из Новог Пазара.

Полиција је у протеклих недељу дана пронашла више комада ватреног и хладног оружја, као и одређени број муниције, а због непоштовања епидемиолошких мера испражењено је на десетине кафића и ресторана. Такође, одузето је и више возила безбедносно-интересантним лицима. Како се сазнаје, одузето је више од 15 скупоцених аутомобила.

Појачано присуство припадника Министарства у унутрашњих послова на улицама Новог Пазара заступљено је 24 сата дневно, а акцијама руководи Нермин Љајић, начелник ПУ Нови Пазар.

Подсећамо, на предлог директора полиције, министар унутрашњих послова је у септембру именовао мајора Нермина Љајића за ВД начелника Полицијске управе у Новом Пазару. Месец дана касније, Љајић је за конкурсу Министарства унутрашњих послова именован за начелника Полицијске управе Нови Пазар, која покрива и територије Сјенице и Тутина.

(Индексонлине.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)