ОД БИЉАНЕ ЈОШ НИ ТРАГА: Пре тачно пет година нестала студенткиња из Матарушке бање

Г.Ћ.

05. 12. 2020. у 06:20

ОД БИЉАНЕ ЈОШ НИ ТРАГА: Пре тачно пет година нестала студенткиња из Матарушке бање

Фото Г. Шљивић

НИ после пуних пет година потраге још није пронађена Биљана Ђорић (24) из Матарушке Бање код Краљева, студенткиња Економског факултета у Косовској Митровици, која је мистериозно нестала 2. децембра 2015. године.

Иако већ пет година немају баш никакав опипљив траг, никакву праву информацију, Биљанини родитељи, отац Горан и мајка Весна, проживљавајући готово свакодневни пакао и даље верују и надају се да је њихова кћерка жива и здрава.

- Када је нестала, Биљана је имала 19, а сада има 24 године. Нема је, па је нема... Расписана је и жута Интерполова потерница за њом, али као да је у земљу пропала - прича Биљанин отац Горан Ђорић, који сада са породицом живи у Крагујевцу.

- Посумњали смо чак да је отишла у неки манастир, покушавали да то сазнамо у београдској Патријаршији, обилазили смо женске манастире, упућивали дописе, али без одговора. У једном манастиру су нам рекли су да је Биљана пунолетна и да ако она не жели да се зна да је у манастиру, они ништа не могу да нам кажу.

САМО ДА ЈЕ ЗДРАВА, НИШТА ДРУГО

- Ништа није упућивало да ће без трага нестати, није било никаквог разлога - додаје Ђорић.

- Ето, пет година је тражимо. Сваког јутра се будимо надајући се да ће нас позвати и рећи да је жива и здрава, да је добро. Само нам је то битно, ништа друго...

Биљана Ђорић је последњи пут виђена око поноћи 2. децембра 2015. године код некадашње кафане "Задужбина" у центру Краљева. Ту је, остављајући свој мобилни телефон и пасош на пулту киоска уз речи: "Неко ће доћи по ово", ушла у такси из којег је, после краће вожње, само неколико минута касније изашла у Карађорђевој улици, где јој се потом губи сваки траг.

Према речима њеног оца, Биљана се тог дана мајци Весни јавила телефоном из Студентског дома у Косовској Митровици, али јој није рекла да ће исте вечери возом допутовати у Краљево. О томе се није поверила ни својим цимеркама, док њене другарице са којима се видела по доласку из Косовске Митровице кажу да им је рекла да ће преспавати код рођака. Ни тим рођацима, међутим, није се јавила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)