ОЧЕВО ТЕЛО МИ СЕ РАСПАДАЛО У РУКАМА: Потресна исповест сина човека који је настрадао у пожару код Бора

Novosti online

03. 12. 2020. у 19:59

ОЧЕВО ТЕЛО МИ СЕ РАСПАДАЛО У РУКАМА: Потресна исповест сина човека који је настрадао у пожару код Бора

Фото: Принтскрин

НЕНАД М. (67) изгорео је у пожару који је избио у његовој кући у борском селу Доња Бела Река. Несрећни ћовек је у тренутку избијања пожара био сам у кући.

- Око девет сати увече је вечерао и попио лекове. Легао је у кревет и тражио је да га покријем што сам и учинио. Ја сам после тога отишао кући, која је поред његове и све је било у реду до 22 сата, када су ме позвала деца која су пролазила поред куће и видела пламен из очеве собе – прича неутешни Срђан М., син настрадалог Ненада.

Како истиче, он је одмах истрчао напоље, а онда и развалио врата куће како би помогао оцу.

- Заједно са децом смо кофама са водом угасили ватру. Када сам развалио врата у ушао у собу, кревет је био празан. Од дима се једва видело у соби где није било струје. Угледао сам оца како лежи на поду. Покушао сам да га уватим испод мишица и повучем напоље али сам осетио да ми се под рукама распада одело као и тата. Био је у потпуности изгорео, толико да му је лице било непрепознатљиво – једва проговара Срђан.

Он наглашава да му је оца неко претукао у августу месецу ове године, након чега је због озбиљности повреда неко време провео у болници.

- Неко га је напао у селу. Толико је био изубијан да се нико није надао да ће преживети. Лежао је на хирургији више од два месеца на продуженој нези, због ове ситуације са короном је био премештен и на одељење неуропсихијатрије а онда је довезен кући пре десетак дана. Ја сам га пазио, давао му лекове и храну, све што је било потребно. Било му је тешко, јер је тешко дисао. Помињао је да ово није живот за њега, јер није навикао да се тешко креће – каже Срђан.

Незванично се сазнаје да је до пожара највероватније дошло услед запаљења шпорета на дрва у соби. Утврђено је да смрт није насилна, као и да се несрећни човек угушио димом.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)