ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО ПРОСТИТУЦИЈЕ У КАФАНИ У ШАПЦУ: Ухапшена још једна особа

А. ДЕЛИЋ

02. 12. 2020. у 13:43 >> 14:21

ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО ПРОСТИТУЦИЈЕ У КАФАНИ У ШАПЦУ: Ухапшена још једна особа

Фото А. Делић

ЗБОГ учествовања у организацији проституције у "Златној греди" код Шапца, данас је ухапшен још један мушкарац - М. С. (25) из околине Шапца, сазнају "Новости".

Према још непотврђеним информацијама, полиција је пажљиво пратила његово кретање и пресрела га у Шимановцима, али још није познато куда се запутио.

Осумњиченом мушкарцу на терет се, такође, ставља кривично дело трговина људима за које је запрећена казна од 5 до 12 година затвора. Претходно, у "Златној греди" полиција је ухапсила власника кафане Велимира Г. (57), његову супругу румунску држављанку Естеру Г. (49) и помагача Н. О. (41) из Владимираца.

Када је "клупко" трговине људима почело је да се одморава, испоставило се да су четири девојке, које је полиција затекла са тројицом клијената, биле злоупотребљене на суров начин. Једна од њих испричала је да је за вече имала од 5 до 7 мушкараца, а радила је 8-часовно радно време.

Девојке из "Златне греде" су из сиромашних породица, држављанке су Србије и БиХ, изузетно су лепе, а старе су између 18 и 25 година. Оне су одмах одведене у Центар за заштиту трговине људима у Београду, где им је пружена сва неопходна нега и подршка.

Како сазнајемо, у Шапцу је почело саслушање сведока, односно клијената, а како смо сазнали, за почетак биће их најмање 15. У Шапцу овај случај је привукао велику пажњу јавности, и нашироко се прича о томе ко је све од бизнисмена и јавних личности навраћао у "Златну греду".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)