УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ ОТЕО ГРАФИЧКУ КАРТИЦУ: У Нишу ухапшен човек осумњичен за разбојништво

Ј. Ћ.

02. 12. 2020. у 12:33

УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ ОТЕО ГРАФИЧКУ КАРТИЦУ: У Нишу ухапшен човек осумњичен за разбојништво

Фото Dephositos

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су М. Д. (34) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво.

Сумња се да је он 30. новембра ове године на улици, уз претњу ножем, отео графичку картицу од 37-годишњег суграђанина са којим се претходно нашао како би од њега купио картицу.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, М. Д. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Како сазнајемо, он је 30. новембра на Булевару Немањића уз претњу ножем од оштећеног отео графичку картицу.

М. Д. је телефоном ступио у контакт са оштећеним који је преко огласа продавао графичку картицу. Представио се као заинтересовани купац, па су се договорили да се нађу на Булевару Немањића ради преузимања робе. Међутим, чим су се срели, М. Д. је извадио нож и претећи да ће га напасти, узео картицу од продавца – наводе извори упознати са овим случајем.

Крађа је пријављена полицији, а криминалистички инспектори су врло брзо ушли у траг лопову.

- Захваљујући листингу мобилног телефона, установљено је ко је позивао продавца. Крадљивац је ухапшен а код њега је пронађен и телефон који је користио да договори сусрет, као и графичка картица вредна 13.000 динара која ће бити враћена оштећеном.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)