„ЧИКА ЈЕ УШАО У СОБУ И ПОЧЕО ДА МЕ ПИПКА“: Новосађанин осумњичен да је полно узнемиравао другарицу (8) свог сина

Љ. П.

02. 12. 2020. у 10:03

„ЧИКА ЈЕ УШАО У СОБУ И ПОЧЕО ДА МЕ ПИПКА“: Новосађанин осумњичен да је полно узнемиравао другарицу (8) свог сина

Фото Илустрација

У ОСНОВНОМ суду у Новом Саду јуче је почело суђење Н. П. (49) због оптужбе да је починио недозвољене полне радње и продужено кривично дело полно узнемиравање осмогодишње девојчице, вршњакиње и другарице свог сина.

С обзиром на то да је реч о малолетној девојчици, односно детету, рочиште је одржано без присутва јавности, и тако ће бити до краја поступка. Према незваничним сазнањима, четрдесетдеветогодишњи Н. П. је у судници изнео своју одбрану, а о томе шта је говорио, због заштите малолетне жртве остаје непознато за јавност. Наредно рочиште је заказано за 22. децембар.

Новосађанина Н. П. полицији су пре два месеца пријавили родитељи девојчице, када је скупивши храброст рекла да је "чика", са чијим сином одраста од малих ногу, непримерено додиривао по телу, и да се то претходних месеци догодило у три наврата. Два пута се, по девојчициним тврдњама, то десило када је одлазила код њих да спава, а последњи пут у ноћи између 5. и 6. септембра на једном салашу на Ченеју, где су са том породицом прослављали пунолетство њиховог најстаријег сина.

МАЈКА ЋЕ СЕ БОРИТИ

ПОСЛЕ свега што је доживела њена осмогодишња ћерка, мајка каже да ће наставити да се бори да ниједно дете више не доживи оно што је њена осмогодишња девојчица.

- Желим да се придружим некој организацији или удружењу које се бори против оваквих ствари и да заштитимо сву децу - истиче мајка. Нико не треба да ћути, и овакве ствари се морају пријавити.

По ономе што је девојчица испричала најпре родитељима, а затим и инспекторима, "чика" је улазио у собу у којој је спавао и његов син, и скидао јој пиџаму и гаћице и додиривао по бутинама, ногама, задњици и интимним деловима тела.

Мајка девојчице је после подизања оптужног предлога против комшије, казала да се нада да ће све бити добро и да ће оптужени добити казну коју заслужује.

- Ћерки је психички, срећом, све боље, кренула је у школу - каже девојчицина мама.

- Сви у породици се трудимо да што пре заборави све и да не мисли на оно ружно што је доживела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)