ДУШАНКА ЈЕ ЗАДОБИЛА УБОД У ВРАТ И ГРУДИ: Шта се дешава са Дејаном који се терети да је убио девојку у Новом Саду?

Љ. П.

02. 12. 2020. у 11:00

ДУШАНКА ЈЕ ЗАДОБИЛА УБОД У ВРАТ И ГРУДИ: Шта се дешава са Дејаном који се терети да је убио девојку у Новом Саду?

Фото приватна архива

СУЂЕЊЕ Дејану Дабовићу (28) из Херцег Новог, оптуженом за тешко убиство бивше девојке Душанке Јоцовић (25) родом из истог града, јуче је одложено у Вишем суду у Новом Саду, због болести заменика Вишег јавног тужиоца, речено нам је у овом суду.

Осим за тешко убиство, почињено децембра прошле године у Новом Саду, где је несрећна девојка живела претходних осам година, Дабовић се терети и за разбојништво. Он је, наводно, по доласку у Нови Сад, 25. децембра 2019. године, претећи ножем отео новац у једној кладионици у Булевару цара Лазара.

Душанка је сурово убијена 26. децембра прошле године на улици, испред зграде у Улици Алексе Шантића 48, у којој је живела. Дабовић је, како се сумња, девојку пратио, а онда јој је, када је изашла из продавнице са купљеним намирницама, пришао и започео расправу. У једном тренутку, како се сумња, извукао је нож и убо је у врат и груди.

Мада се на саслушању у тужилаштву бранио ћутањем, као могући мотив крвавог злочина се помиње љубомора младића, са којим је несрећна девојка неколико месеци раније раскинула вишегодишњу везу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)