ЈОШ ЈЕДАН НАПАД НА МЕДИЦИНСКЕ РАДНИКЕ: Инцидент у ковид амбуланти у Кикинди, жена насрнула на медицинску сестру (ФОТО)

Р.Ш.

01. 12. 2020. у 17:11

ЈОШ ЈЕДАН НАПАД НА МЕДИЦИНСКЕ РАДНИКЕ: Инцидент у ковид амбуланти у Кикинди, жена насрнула на медицинску сестру (ФОТО)

Фото: Р.Ш.

ИСПРЕД ковид амбуланте Опште болнице у Кикинди данас се догодио инцидент када је једна жена, која је довела пацијента, вероватно супруга, насрнула на медицинску радницу.

Пре тога, жена, старија од 60 година, је звонила, па лупала на стаклена врата, а када је изашла медицинска радница у скафандеру, она јој се приближила, ставила јој руку на лице и угурала је унутра, испичао је очевидац овог догађаја. Због инцидента је позвана полиција која испитује околности ове велике непријатности за медицинске раднике.

- Жена је довела мушкарца који се теже кретао. Била је јако нестрпљива и незадовољна, иако испред амбуланте није била велика гужва, свега нас двоје, троје. Међутим, унутра, је сигурно, било више пацијената, јер смо сви дуго чекали. Жена из пратње је почела да звони, па да удара руком на врата, све док се није појавила медицинска сестра у скафандеру. Онда је жена руком кренула ка њој, прислонила јој руку на лице и угурала медицинску сестру унутра – испричао је за “Новости” очевидац, Кикинђанин који је испред амбуланте од 11 до 15 сати чекао супругу, а она је дошла да сними плућа и уради друге анализе, јер је позитивна на ковид 19.

- Жена нападач и мушкарац, нису дошли, како сам схватио, због симптома на корону, већ ради неке друге интеревенције. Изгледа да им је требао тест да би могао да се обави неки други преглед или интервенција, али је жена била јако незадовољна и нестрпљива – сведочи пацијент који је присуствовао инциденту.

У Полицијској управи Кикинда само су потвридли да им је догађај пријављен и да испитују све околности које су до њега довеле. Иначе, ово је први овакав инцидент између пацијената и медицинског особља у Кикинди од почетак епидемије у марту ове године.

Након инцидента, медицински радници су тестирали мушкарца у чијој пратњи је била жена нападач.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)