МИЛОШ СЕКИРОМ УБИО И СВОЈУ ТРУДНУ СЕСТРУ?! Подигнута оптужница против Лесковчанина осумњиченог да је побио целу своју породицу

И. М.

01. 12. 2020. у 08:00

МИЛОШ СЕКИРОМ УБИО И СВОЈУ ТРУДНУ СЕСТРУ?! Подигнута оптужница против Лесковчанина осумњиченог да је побио целу своју породицу

Фото приватна архива

ВИШЕ јавно тужилаштво у Лесковцу подигло је оптужницу против Милоша Илића (21) јер је, како се сумња, са умишљајем починио кривично дело тешко убиство.

Он је оптужен да је побио чланове своје породице у изнајмљеном стану у центру Лесковца.

Масакр се догодио 10. маја, када је Милош наводно секиром усмртио оца Предрага Илића (45), маћеху Данијелу Радојковић (43), сестру Ану (19), која је била у поодмаклој трудноћи и полусестру Сару (13). Стравичан злочин преживео је само Милошев малолетни брат А. И., који је, у време трагедије, био смештен у установи социјалног старања због наводних психичких проблема.

Милош Илић, Фото приватна архива

Трагедија се догодила врло брзо након што се ова фамилија преселила у новоизнајмљену кућу у Улици Ратка Павловића, а потресла је, не само Лесковчане, већ и мештане бојничког села Граница, где су Илићи живели пре него што су се преселили у град на Ветерници.

Према сведочењу мештана овог села, Милошево одрастање је пратило често насиље у ужој породици, а једна од свађа се завршила тако што је Предраг повређен ножем. Мештани Границе испричали су нам и то да је и Милош наводно имао проблеме са психом, а маћеху "није могао очима да види" због терора који је, са својим братом и сестром, морао да трпи.

Све чланове ове породице у Граници су нам описали као "темпиране бомбе" истичући да је било само питање која ће прва да експлодира.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)