САВА ЈЕ ЧЕСТО ИМАО ПРОБЛЕМЕ СА ТОМ ПОРОДИЦОМ: Комшије старца који је убијен код Гаџиног Хана откриле могући узрок злочина

Ј. Ћ.

30. 11. 2020. у 22:35

САВА ЈЕ ЧЕСТО ИМАО ПРОБЛЕМЕ СА ТОМ ПОРОДИЦОМ: Комшије старца који је убијен код Гаџиног Хана откриле могући узрок злочина

Фото Илустрација Н. Скендерија

САВА К. (93) из Доњег Душника код Гаџиног Хана јуче је пронађен мртав у својој породичној кући, а према првим информацијама, реч је о убиству.

Како незванично сазнајемо, полиција је привела једног млађег мушкарца "ради оперативног рада у вези са овим догађајем". Комшије настрадалог верују да је Сава усмрћен због пљачке, јер су сви знали да има велику пензију.

Како сазнајемо, Сава је у Душнику живео сам, али је био виталан и способан да брине о себи.

Имао је малу мајсторску радионицу, нарезивао је кључеве и поправљао старе ствари, али је често имао проблеме са једном породицом из комшилука.

- Жалио се да му краду материјал, алате и слично. Сава је имао добру пензију, свима је увек помагао. Али са тим комшијама, дедом, оцем и сином, често је имао проблеме. Чули смо да је баш тог унука, који има двадесетак година, полиција привела на саслушање - прича нам комшија покојног.

Од извора блиског истрази сазнали смо да је жртва имала бројне повреде по глави и телу нанете највероватније тупим предметом. Беживотно тело је нађено у локви крви, а претпоставља се да су повреде по глави биле смртоносне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)