ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ИСПИЈАЊУ СОНЕ КИСЕЛИНЕ? Детаљи истраге језивог злочина у Крагујевцу, Добривоје осумњичен за убиство супруге

М. Л.

30. 11. 2020. у 15:42

ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ИСПИЈАЊУ СОНЕ КИСЕЛИНЕ? Детаљи истраге језивог злочина у Крагујевцу, Добривоје осумњичен за убиство супруге

Фото: М. Л.

ВИШЕ јавно тужилаштво у Крагујевцу покренуло је истрагу против Добривоја Д. (61), из овог града, који се терети се за убиство невенчане супруге Љубинке П. (61).Како сазнајемо у тужилаштву, осумњичен је за тешко убиство.

На саслушању  у Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу,осумњичени Добривоје Д. бранио се ћутањем. Према налазу обдукције,његова невенчана супруга Љубинка П. преминула је насилном смрћу,а сумња  се да јој је смртоносне повреде нанео Добривоје.

Он је,да подсетимо, у суботу отишао у Клинички центар и испричао да је покушао самоубиство тако што је попио сону киселину, након што је,како је рекао, видео да се и његова невенчана супруга убила на исти начин.

Полиција је у његовој кући у насељу Бресница пронашла беживотно тело жене,а тужилаштво је наложило обдукцију. Према незваничним информацијама, Добривоје је , након хапшења, полицији признао да је претукао своју супругу, а потом је променио исказ и одлучио да се брани на другачији начин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)