ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ ДЕНИСА: Да ми је син убоден, чуо сам на вестима

В. Ђ.

30. 11. 2020. у 08:20

ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ ДЕНИСА: Да ми је син убоден, чуо сам на вестима

Фото В. Ћ.

Нисам до поднева знао да ми је несуђена снаха убола сина ножем у груди. Чуо сам се са њим, казао ми је да не зна шта јој би, а онда је казао да више не може да прича јер му је пробијена плућна марамица.

Овако, за "Новости", прича Славољуб Димитријевић, отац Дениса Д. (30), кога је у суботу нешто пре поноћи, у Карађорђевој улици бр. 22 у Бору, наводно кухињским ножем у пределу груди убола невенчана супруга С. О. (27).

- Заправо, ја не знам шта се десило - прича нам Славољуб. - Да ми је син убоден, чуо сам на вестима. Одмах сам га позвао и, срећом, он се јавио, иначе бих ја већ био у Нишу, где је Денис пребачен на Грудно одељење у КБЦ. Само се надам да ће преживети, само се за то молим...

Славољуб каже да је његов син из овдашњег села Танда дошао у Бор, и он мисли да је то учинио због С. О.

- Били су три године заједно, веома често су свађали и тукли, то сви знају - додаје Денисов отац.

- Дешавало се, причао ми је син, и да попију и да се закаче. Али једва је прошапутао, да у суботу нису пили, нити су се свађали, тако да не зна зашто се ово десило. Онда је казао да једва прича и прекинуо је везу.

Казна до деценије

С. О. је одређен дводневни притвор, уз кривичну пријаву за "насиље у породици, где је услед дела наступила тешка телесна повреда", али ће коначну квалификацију дела дати Тужилаштво. За ово је запрећена казна до 10 година затвора.

С друге стране, у полицији кажу да су кобне вечери невенчани супрузи поново мало више попили.

- По досадашњим информацијама, Д. Д. и С. О. су у суботу пили алкохол - каже нам извор из истраге. - Дошло је до свађе, има индиција и да су поново почели да се туку, а онда је жена дохватила кухињски нож и невенчаног супруга убола у груди, заривши му сечиво у пределу плућне марамице.

Денис је, онако убоден, покушао да се придржи за врата унутар дневне собе куће у којој су он и С. О. живели као подстанари, али се стропоштао на под.

- На лицу места остали су трагови крви на вратима и поду - наставља наш извор.

- Након тога, С. О. се уплашила и позвала Хитну помоћ, која је о догађају алармирала полицију.

Човек је, након што му је указана прва помоћ, са тешким телесним повредама, опасним по живот, одмах пребачен на Грудно одељење нишког КБЦ и његово стање се прати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)