ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА ПОВОДОМ ХАПШЕЊА У "ЗЛАТНОЈ ГРЕДИ": Сексуално експлоатисали сиромашне девојке, а ево колико је новца пронађено у кафани

А.Д.

28. 11. 2020. у 13:12

ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА ПОВОДОМ ХАПШЕЊА У ЗЛАТНОЈ ГРЕДИ: Сексуално експлоатисали сиромашне девојке, а ево колико је новца пронађено у кафани

Фото: А. Делић

ПОВОДОМ хапшења у „Златној греди“ огласила се и шабачка полиција истичући да је акција спроведена у сарадњи МУП-а и Вишег јавног тужилаштва у том граду. Ухапшени су В.Г. (1963) и Е.Г. (1971) из околине Шапца и Н.О. (1979) из околине Владимираца, због сумње да су извршили кривично дело трговина људима.

Како наводи полиција, осумњичени се терете да су у дужем временском периоду, користећи тешке прилике женских особа, организовали њихову сексуалну експлоатацију у циљу прибављања противправне имовинске користи.

По наредби Вишег суда у Шапцу, полиција је извршила претрес пословно-стамбеног објекта у Мајуру, где је затекла четири девојке које су, како се сумња, пружале сексуалне услуге и три мушкарца који су били корисници сексуалних услуга, наводи се у саопштењу.

Претресом просторија пронађено је и уз потврду одузето 21.840 евра, 850 швајцарских франака, 2.080 долара, 820 куна, 700 конвертибилних марака и 42.000 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)