СВЕ ОПТУЖБЕ СУ ЛАЖНЕ, КОМШИЛУК МЕ МРЗИ: Зорица из Богатића којој су одузета деца тврди да није било занемаривања

А.Д.

26. 11. 2020. у 13:33

СВЕ ОПТУЖБЕ СУ ЛАЖНЕ, КОМШИЛУК МЕ МРЗИ: Зорица из Богатића којој су одузета деца тврди да није било занемаривања

Фото: А.Д.

- СВЕ оптужбе о занемаривању су лажне и злонамерне јер ме комшилук мрзи – тврди Зорица (38) из Богатића.

- Била сам са децом у кући и пила сам кафу. Девојчица је истрчала голишава па се вратила. Сви знају да не трпи одећу на себи и да скине све што јој обучемо. Ја своју децу волим највише и борићу се за њих до краја.

Зорица не крије да пева по кафанама, али каже да је то чинила да би прехранила децу, а социјалне раднике позива да је посете и када је све на месту и када кућа блиста, а не само да бану изненада, као што су то учинили.

- Други пут када су дошли све је блистало. Ево питајте их нека вам кажу. Било је мало крша, али то је први пут у животу. Код мене је увек све врло чисто.

Подсетимо, припадници полиције у Богатићу поднели су кривичну пријаву против Зорице Д. (38) из тог места, због сумње да је запуштала и злостављала сина и ћерку старости 5,5 и 2,5 година.

Хорор у Богатићу открили су радници Центра за социјални рад, који с малишане затекли саме у хладној и запуштеној кући, а у коликом су хаосу живела деца сведочи и чињеница да нису имали шта да им обуку да би их одвели на преглед у дом здравља.

- Шта сам видео по соби не могу никада заборавити. По поду дечји измет, жилети, употребљени хигијенски улошци и пелене, ножеви и прљаве шерпе. Све је испретурано као да данима није ушла у кућу где су деца живела. Када препуна прљаве воде... Језиви призори... – прича наш извор који је добро упућен у случај, али жели да остане анониман.

Малишани имају вашке и нису окупани у скорије време, а по кожи су плихови и промене, па наш саговорник претпоставља да су некаква кожна обољења настала из услова недостојних људског бића. Социјални радници одмах су реаговали измештањем деце из породице и они су упућени код хранитеља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)