УЖАС НА ВОЖДОВЦУ: Небојшу мртвог пронашла мајка у седећем положају - на лицу места војна полиција

Ш. МАРОВИЋ

25. 11. 2020. у 16:19 >> 20:56

УЖАС НА ВОЖДОВЦУ: Небојшу мртвог пронашла мајка у седећем положају - на лицу места војна полиција

Фото: Ш..

НЕБОЈША К. (44) пронађен је у среду мртав у свом стану око 14 сати у Улици Милана Распоповића у београдској општини Вождовац.

Према незваничним информацијама, беживотно тело је затекла мајка несрећног човека, који је на глави имао видљиве повреде, а било је и крви по поду и зиду стана. Засада се не зна узрок смрти.

Како смо сазнали, комшије нису ништа необично приметиле и нису чуле да се у стану нешто дешава. Небојшино тело нађено је на столици у дневном боравку, умотано у бели чаршав, а још није утврђено да ли га је неко напао или се сам повредио и преминуо. Када су лекари Хитне помоћи дошли по позиву, могли су само да констатују његову смрт.

- Мајка од шока није могла да се сети да ли је стан приликом њеног доласка био закључан или откључан - каже, за "Новости", извор из истраге. - Син јој се од јуче ујутро није јављао на телефон. Када су се последњи пут чули, рекао јој је да се не осећа добро, па је дошла да провери шта се дешава. Отежавајућа околност приликом истраге и расветљавања овог случаја биће и то што зграда нема видео-надзор, па се не може утврдити да ли је неко током дана долазио у стан на четвртом спрату. У делу где је пронађено тело било је крви по поду.

Репортери "Новости" у среду су на месту несреће затекли неколико полицијских возила, као и комшије које су са неверицом посматрале улаз у зграду.

- Небојша се овде доселио пре око годину дана и живео је сам, јер су га после развода напустили жена и деца - прича један од житеља насеља.

- Иако сам га површно познавао, увек се културно јављао. Нисам приметио да се некада из његовог стана чуло нешта необично.

Око 15 часова пристигли су припадници Војне полиције и блокирали све прилазе згради. Како смо сазнали, Небојша је радио при Министарству одбране, у цивилној служби.

ОБДУКЦИЈА

КАО један од занимљивих детаља је чињеница да је тело човека затечено у седећем положају, а не на поду. Поред столице, према незваничним информацијама, није пронађено ватрено оружје, већ само чаша и флаша, а и даље је непознато како је задобио повреде по глави. Тело је послато на обдукцију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)