ГЛУМАЦ ПОКУШАВА ДА СЕ НАГОДИ? Процес против Банета Видаковића (61) због поседовања наркотика

С. Ј. М.

24. 11. 2020. у 20:39

ГЛУМАЦ ПОКУШАВА ДА СЕ НАГОДИ? Процес против Банета Видаковића  (61) због поседовања наркотика

Бане Видаковић

БЕОГРАДСКИ глумац Бане Видаковић (61), како незванично сазнајемо, покушава да се нагоди са Вишим тужилаштвом у Београду у поступку у којем је оптужен за неовлашћено држање наркотика.

Он је у уторак са адвокатом био у Палати правде. На наше питање због чега је дошао и да ли постоји могућност да склопи споразум о признању кривице, кратко је рекао да не зна још ништа, додајући да је ту неким другим послом. Њему је, иначе, за 1. децембар заказан почетак главног претреса.

У Вишем суду су нам рекли да за сада никакав споразум или нагодбу везану за Видаковића нису добили. По закону за кривично дело за које је Видаковић оптужен може се изрећи новчана казна, али и казна до три године затвора.

Видаковић је ухапшен средином јула у аутомобилу са М. И., код којег је у заштитној маски пронађено 20 грама хероина и који је оптужен за продају наркотика. После тога претресен је глумчев стан на Врачару и тада је, како је саопштено, пронађено још 10 грама наркотика. Видаковићу је одређено полицијско задржавање до 48 сати и након саслушања у тужилаштву пуштен је да се брани са слободе. Он није крио да је дрога његова, али је нагласио да је користио за личну употребу, а не да би је даље препродавао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)