МАЛИШАН ИСПАО КРОЗ ПРОЗОР СИГУРНЕ КУЋЕ: Ево у каквом стању је двогодишњак, хитно пребачен у Тиршову

В. Ц. С. - Ј. Д. Љ.

29. 10. 2020. у 15:46

МАЛИШАН ИСПАО КРОЗ ПРОЗОР СИГУРНЕ КУЋЕ: Ево у каквом стању је двогодишњак, хитно пребачен у Тиршову

Фото: З. Кнежевић

ДВОГОДИШЊЕМ В. Ј., који је данас око 12,20 испао кроз са првог спрата Сигурне куће у Панчеву, помоћ је указана у Дечјој клиници у Тиршовој и како сазнајемо, малишан није задобио теже телесне повреде.

О догађају је, осим полиције, обавештено и надлежно Више јавно тужилаштво у Панчеву, из којег нам је такође потврђено да дечак стабилан.

- У Сигурној кући дете борави са малолетном мајком. Како је и због чега дошло до инцидента, истрага тек треба да утврди. Дете је превезено у УДК у Тиршовој, где је прегледана и где је констатовано да нема тешке повреде. Са њим је све време и његова мајка. Тренутно се прикупљају сва обавештења о догађају, а биће обављени разговори и са мајком и са недлежнима из Сигурне куће - наводе из панчевачког Тужилаштва за "Новости".

И по речима Весне Станојевић, координатора Сигурне куће, лекари су потврдили да је дете добро и стабилно.

- Из Клинике у Тиршовој су нам рекли да ће дечак остати два дана на опсервацији, а ми и даље покушавамо да сазнамо како се све то десило. За сада се само зна да је мајка чистила собу у којој су били смештени она и једногодишњи дечак - рекла нам је Станојевићева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)