НОЖЕМ УБО ЖЕНУ У ВРАТ: Изречена пресуду Милану Трбојевићу (57) из Инђије

С. К.

28. 10. 2020. у 20:56

НОЖЕМ УБО ЖЕНУ У ВРАТ: Изречена пресуду Милану Трбојевићу (57) из Инђије

Место злочина у Чортановцима / Фото С. К.

МИЛАН Трбојевић (57) из Инђије осуђен је У Вишем суду у Сремској Митровици на 20 година затворске казне и обавезну меру лечења од алкохола, због убиства невенчане супруге Наде Ђукић (58) из Чортановаца.

Убиство се догодило у Улици Владе Грбића Јунака, 8. марта прошле године, када је Трбојевић после свађе, у алкохолисаном стању, ножем дужине сечива 18 центиметара убо у десну страну врата Наду, након чега је жена веома брзо подлегла повредама.

Током суђења, како је образложено у пресуди, доказано је да је Ђукићева често трпела насиље од стране невенчаног супруга.

- Глава јој је често била у модрицама, а једном је упала у нашу кућу сва рашчерупана и испребијана. Милан је био љубоморан, мислио је да га она вара са другим мушкарцима, свашта јој је говорио, вређао како је сахранила два мужа а да њега неће - рекао је један од сведока.

Кобне вечери, Милан и Нада су били код пријатеља, где је он доста пио. Тада је између њих дошло до свађе, па је Нада одлучила да крене кући, до које ју је довезао Драган Ј., који се после неког времена вратио да види да ли је и Милан безбедно стигао с обзиром на то да је пијан.

- Сумњајући да га жена већ вара са њим, Милан је напао Драгана. Када је чула препирку, Нада је изашла да види шта се дешава, али је пријатељ сео у кола и побегао, а она је наставила расправу са Миланом - каже наш извор који је водио истрагу, додајући да је у том тренутку Милан извукао нож и зарио га жени у врат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)