СПАСЛИ ДЕВОЈКУ ИЗ ПОЖАРА Хероји са Дорћола: Кукала је да је све боли, нисмо знали како да је придржимо, јер је била у ранама

А. К.

28. 10. 2020. у 12:30

СПАСЛИ ДЕВОЈКУ ИЗ ПОЖАРА Хероји са Дорћола: Кукала је да је све боли, нисмо знали како да је придржимо, јер је била у ранама

Младићи спасиоци спречили трагедију / Фото Фото Ж. Кнежевић

ДАН након стравичног пожара на Дорћолу, разговарали смо са комшијама у згради у Улици Високог Стевана, као и са радницима са оближњег градилишта, херојима који су девојчицу (15) избавили са деветог спрата.

Они су задивљени жељом радника да помогну девојчици.   

Павле Гавура, момак који је херојски спасао девојчицу из стана који је горео, рекао је да полако постаје свестан шта се десило јуче, као и да је јако срећан што је девојчица жива. Њен отац га је, каже, звао јуче, и када се ситуација мало среди видеће се. Породица је поносна на њега.

Лазар Ереш нам је рекао да је све испало овако добро јер сви они раде заједно и имају поверења једни у друге. Са деветог спрата све делује страшно али једино су размишљали како да је спасу. Породица је наравно пресрећна због свега..

Девојка је била свесна и слушала је све док су јој говорили како да прескочи преко терасе

Кукала је да је све боли, а радници нису знали како да је придрже јер је била у ранама. Помогле су и комшије, које су донеле мокре пешкире док није стигла Хитна помоћ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)