НАША ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА И ОД СМРТИ: Освануле потресне читуље - најближи се опраштају од Александра Шарца (ФОТО)

Новости онлајн

28. 10. 2020. у 11:10

НАША ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА И ОД СМРТИ: Освануле потресне читуље - најближи се опраштају од Александра Шарца (ФОТО)

Фото: Приватна архива/Принтсцреен

У ДАНАШЊИМ дневним новинама појавило се више читуља за недавно преминулог Александра Шарца.

Читуље за Шарца су дали многи, почевши од најуже породице, мајке, супруге са сином, преко таште и пријатеља.

Фото В. Н.

- Ми смо много поносни тобом, твојом љубављу коју си нам неизмерно показивао. Наша љубав је јача и од смрти. Заувек ћеш остати у нашим срцима и знамо да си и сада ту с нама - потресне су речи којима су се од убијеног Шарца опростили супруга и син.

Фото В. Н.

- Вољени наш, сунце жарко, узданиче и заштитниче своје породице, знамо да бринеш за нас из раја, као што ћемо и ми бринути за тебе и твој насмејани лик вечно носити у срцу, души и мислима - стоји у читуљи коју је дала најближа породица.

Фото В. Н.

Подсетимо, Александар Шарац преминуо је у понедељак у Ургентном центру. Шарац је био је смештен у јединици Интензивне неге и, због два заостала метка у глави, његова операција се одлагала док му се стање не стабилизује. Међутим, се му стање нагло погоршало и преминуо је.

На Александра је пуцано прошле суботе у гаражи Тржног центра Ушће. Осумњичени је пришао са леђа Шарцу и из пиштоља "берета", калибра 7,65 милиметара са пригушивачем, испалио му два хица у пределу главе. Он је идентификован на основу снимака сигурносних камера и потрага за њим је и даље у току.

Фото Принтскрин

Убица Александра Шарца

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)