ИСПАЛИО РАФАЛ ЗБОГ БРАТА? После хапшења осумњичених за пуцњаву на весељу у Радаљу код Малог Зворника

В. Митрић

27. 10. 2020. у 21:21

ИСПАЛИО РАФАЛ ЗБОГ БРАТА? После хапшења осумњичених за пуцњаву на весељу  у Радаљу код Малог Зворника

Кућа испред које је пуцано на госте / Фото В. М.

Полиција у Лозници и Малом Зворнику ухапсила је двојицу од тројице осумњичених за пуцњаву у домаћинству Миладина Лукића у селу Радаљ, код Малог Зворника, који је приредио славље поводом пунолетства сина. Инцидент се догодио у ноћи између суботе и недеље, а хицима из аутоматске пушке рањен је Вељко А. (31) из Радаљске Бање.

Како "Новости" сазнају, лисице на руке стављене су Богдану В., из Трешњице код Малог Зворника, и Сретену Ж., из Јадранске Лешнице, код Лознице, за којима је, као и за још једним мештанином тог села у подножју Цера полиција расписала потрагу одмах после пуцњаве, која је могла да се претвори у масакр.

Према сведочењу окупљених на слављу, непознати младић је ушао у двориште и по гостима сасуо рафал, а потом отишао до аута, којим је дошао до куће Лукића и одвезао се у непознатом правцу. Како су "Новости" већ писале, нападача је препознао један младић са славља, рекавши да га је виђао у Трешњици, али да му не зна име, и да би га сигурно препознао кад би га опет видео.

Према нашим сазнањима, Богдан Б. је стари знанац полиције. Испоставило се да су, у његовој пратњи, била и двојица младића из Јадранске Лешнице, ухапшени Сретен и његов близак сродник, који је још у бекству.

Овом тешком инциденту на слављу наводно је претходила свађа две групе гостију. Опет наводно, после свађе, брату младића, који ће на весеље доћи са аутоматском пушком, група гостију демолирала је аутомобил металним штанглама. Младић је, како се могло чути, позвао брата, који је са собом повео "појачање" из Јадранске Лешнице, који, као и он, имају дебео полицијски досије. Уследила је пуцњава, у којој је најдебљи крај извукао младић из оближње Радањске Бање.

СКРИВАО БОМБЕ

Ухапшеног Сретена Ж. из Јадранске Лешнице, недавно је патрола лозничке полиције зауставила и приликом претреса код њега су пронађене две ручне бомбе. Чији је аутомат и како је набављен, само су нека од питања на које одговор треба да да истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)