МАСОВНА ТУЧА НА 18. РОЂЕНДАНУ: У Параћину се рођаци потукли на слављу сви завршили у полицији

Novosti online

27. 10. 2020. у 17:36

МАСОВНА ТУЧА НА 18. РОЂЕНДАНУ: У Параћину се рођаци потукли на слављу сви завршили у полицији

Фото: Депозит

У НЕДЕЉУ вече, 25. октобра у Параћину догодила се масовна туча после прославе 18. рођендана. У тучи је учествовало седам особа, сви чланови исте фамилије.

Како је Новица Станојевић, власник локала у коме је славље уприличено, потврдио за медије варнице су најпре севнуле између двојице дечака.

- Можда мало због девојке. Знате како то већ иде? Ланчано. Свако брани свога и после је дошло до тог ексцеса - рекао нам је додајући да је сукоб трајао 15-ак минута, те да су учесници изашли са модрицама или, како је казао, малим крварењем.

Ипак, Хитна помоћ није била позвана, али зна да су неки од учесника туче потом били прегледани. Полицију су звали они из локала.

Како је даље казао, на прослави није било обезбеђења.

- Напомена је да треба имати. Није пракса, а мислим да би у таквим случајевима обезбеђење извукло дебљи крај - каже Станојевић додајући да је то одговорност домаћина:

- Нисмо имали обезбеђење, није ни потребно било за приватну журку. За то је одговоран домаћин који организује весеље. То је био фамилијарни сукоб, између деце, није се тукао неко ко се не познаје.

Како су потврдили из ПУ Јагодина, учесници су задобили лаке повреде.

- Кад буду били саслушани код судије за прекршаје, они ће рећи како је то кренуло и шта. Прослава је трајала до 23 сата, а то је било нешто након 23 испред угоститељског објекта у Параћину - казали су.

Према њиховим наводима, испоштовано је и радно време и превиђено одстојање од 4 м² по особи.

Како тврди и сам власник објекта, испоштоване су епидемиолошке мере приликом организације догађаја.

- На прослави је било укупно 100 људи, округло. Моја сала је пријављена на 1.600 квадрата. Ми смо је скратили на отприлике пола, тако да је процедура испоштована. Седело је по шест људи за округлим столом.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)