ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ НАПАДНУТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ НОВОГ САДА: Мајстор је два дана радио код нас - трећег је покушао да нам силује ћерку

Новости онлајн

27. 10. 2020. у 08:33

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ НАПАДНУТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ НОВОГ САДА: Мајстор је два дана радио код нас - трећег је покушао да нам силује ћерку

FOTO: Depositphotos

ОТАЦ девојчице (13) из околине Новог Сада, коју је полно узнемиравао Ј.А. (37) из Каћа, испричао је да је његова ћерка данима након догађаја туговала, била потресена и да није могла да спава.

Како каже Т.Г, осумњиченог је познавао од раније и одлучио је да га унајми да обави послове око грејања. Напомиње да је о њему чуо само речи хвале.

- Радио је код нас у кући у суботу и недељу. У понедељак, 5. октобра, покушао је да силује моју ћерку. Током викенда нисмо остављали ћерку саму са њим, али је моја жена, у понедељак, на кратко изашла из куће да оде по ручак, а ја нисам био ту. Кад је жена изашла из куће, Ј.А. је ушао у дневну собу где је била моја ћерка и позвао ју је да јој покаже неки лук на цевима - каже отац девојчице која има само 13 година.

Девојчица је рекла да се она у то не разуме, али је осумњичени, према речима оца, ипак тражио да крене са њим.

- Кад је кренула да уђе у собу, он ју је напао. Она је снажна и успела је да се отгне и отме. Данима након тога је све време била поред мене и само је мени веровала. Ја сам то време био на боловању - објаснио је он.

Родитељи су све пријавили полицији и том приликом им је речено да је осумњиченом ово први пут да је починио такво дело.

Како је раније потврђено из Основног јавног тужилаштва у Новом Саду, осумњичени је саслушан 7. октобра и тада му је одређен притвор.

- Дана 07. 10. 2020. године ово Тужилаштво је примило кривичну пријаву ПУ Нови Сад ПС Тител против Ј. А. (37) због кривичног дела полно узнемиравање, те је осумњиченом Ј. А, након саслушања, решењем Основног суда у Новом Саду одређен притвор због наведеног кривичног дела - рекли су раније.

Притвор је укинут 12. октобра. Одређена је мера забране приласка.

- А на предлог овог Тужилаштва за одређивање мере забране прилажења оштећеној. Основни суд у Новом Саду је решењем од 12. 10. 2020. године осумњиченом изрекао меру забране прилажења, састајања и комуницирања на минималну дистанцу од 200 метара, са обавезом јављања сваког месеца полицији - саопштили су.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)