ЖИВЕЛИ СУ САМИ: Тужилац у понедељак саслушава Митровчанина који је осумњичен да је обљубио свог петогодишњг сина

С. К. - Ш. М.

25. 10. 2020. у 23:00

ЖИВЕЛИ СУ САМИ: Тужилац у понедељак саслушава Митровчанина који је осумњичен да је обљубио свог петогодишњг сина

Илустрација / Фото Deposiphotos

У ВИШЕМ јавном тужилаштву у Сремској Митровици у понедељак ће бити саслушан Марко К. (30) због основа сумње да је "обљубио свог петогодишњег сина" у Сремској Митровици.

Цео случај "испливао" је у јавност када је, не слутећи шта ће чути у лекарској ординацији, дечаков прадеда довео малишана због здравствених проблема. Уследио је тада шок када је старина сазнала шта његов унук ради праунуку. Наиме, дете је рекло да спава са татом и да га он често додирује по интимним деловима тела.

- Лекар је из сигурносних разлога, када је чуо за то, одмах позвао полицију, а обавештен је и Центар за социјални рад, који је већ предузео одређене мере. У овом тренутку не можемо ништа да кажемо док се не заврши истрага - каже наш извор из истраге, додајући да у овој породици није било никаквих пријава насиља.

Према незваничним информацијама, дечак живи сам са оцем, а према причи комшија, никада нису приметили нешто сумњиво што би их подстакло да алармирају полицију.

- Не знам шта је било са дечаковом мајком, да ли га је напустила, али дете стално виђамо код њега. Брижан је и пази на њега, баш воли то дете, али ако је то урадио, онда треба да буде кажњен. Мада не верујемо у то - прича један од комшија из ове улице где живи породица.

Јаност у Србији последњих неколико месеци згрожена је чињеницом да се догодило неколико сексуалних напаствовања најмлађих. Један од језивијих случајева злостављања малишана десио се у селу у околини Ниша, када је дечака (7), који је са мајком пре месец дана дошао из Швајцарске у Србију на одмор, напастовао даљи рођак (16).

Такође, мушкарац Н. М. из Бановог Поља код Шапца крајем августа силовао је своју дванаестогодишњу пасторку у аутомобилу. Потом се дао у бег, али је брзом интервенцијом полиције ухапшен.

Још један случај силовања догодио се у Сремским Карловцима, када је дечака (9) рођак напаствовао на забави којој су заједно присуствовали. Дечак се потом пожалио на болове, након чега је страшан случај и откривен.

Новосађанин Н. П. (45) ухапшен је у септембру због сумње да је сексуално злостављао комшиницу (8), када је она боравила у његовој кући као гошћа. Девојчица се пожалила мајци након трећег напада и педофил је убрзо ухапшен.

СТАРАЦ ОБЉУБИО ДЕТЕ У ОРАХОВЦУ

НЕСВАКИДАШЊИ случај сексуалног напаствовања догодио се прошле године у српској енклави у Ораховцу, када је старац (72) неколико пута обљубио седмогодишњег дечака из истог места. Он је наводно одводио дете у своју продавницу, где га је злостављао. Ужас је откривен када се дечак пожалио мајци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)