ГОДИНУ ДАНА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО СИНА? Прадеда открио трагове крви, детаљи ужаса у Сремској Митровици

Novosti online

25. 10. 2020. у 17:38

ГОДИНУ ДАНА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО СИНА? Прадеда открио трагове крви, детаљи ужаса у Сремској Митровици

Фото: Depositphoto

СТРАВИЧАН догађај одиграо се у Сремској Митровици, где је откривено да је Марко К. (30) сексуално злостављао свог петогодишњег сина К. М.

Педијатар др К. Н. из Опште болнице у Сремској Митровици пријавио је јуче да је на лекарски преглед дошао прадеда оштећеног детета Ј. Д. (69) и довео праунука на лекарски преглед јер је приликом брисања детета приметио трагове крви на тоалет папиру.

Педијатар је обавио лекарски преглед малолетног К. М. и том приликом је констатована хиперемија ануса, односно повећана количина крви у капиларима, са две фисуре, тј. оштећења коже, након чега је узет перианални брис.

Радница Центра за социјални рад у Сремској Митровици Бранислава Г. обавила је разговор са петогодишњаком, а дечак је изјавио да живи сам са оцем и да око годину дана спавају заједно. Он је рекао да га отац, када наводно заспи, додирује и ставља му прст у уста.

Полицијски службеници узели су изјаву и од прадеде оштећеног, који је изјавио да "није приметио ништа сумњиво у понашању свој праунука, осим промена на анусу, након чега га је одмах одвео на преглед".

О свему наведеном обавештен је дежурни званични јавни тужилац у Сремској Митровици, који је квалификовао кривично дело, а затим се изјаснио да се оцу Марку К. одреди задржавање од 48 сати.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)