УМАЛО УБИО БРАТА ЗБОГ ТРОШНЕ КУЋЕ: Зоран брата ударио секиром у главу, па одшетао са оруђем на рамену?

А. Д.

25. 10. 2020. у 15:08

УМАЛО УБИО БРАТА ЗБОГ ТРОШНЕ КУЋЕ: Зоран брата ударио секиром у главу, па одшетао са оруђем на рамену?

Фото: А. Д.

ЗБОГ сумње да је починио кривично дело покушај убиства, полиција је ухапсила Зорана Л. (55) из Добрића код Шапца.

Он се терети да је у ноћи између суботе и недеље, након жучне свађе, потегао секиру на свог брата Драгана Миливојевића (47) и нанео му тешке повреде главе, опасне по живот.

Фото: А. Д.

Напад се догодио у ромском насељу у Добрићу у Зорановој кући, где су браћа покушавала да се договоре око имовине покојног оца. Посвађали су се, а галаму су чули рођаци који су одмах позвали полицију. Кажу, када су изашли у дворише по мрклом мраку видели су Миливојевића како лежи обливен крвљу.

- Јако сам узнемирен овим догађајем и цело јутро нервирам се и зовем београдске клинике да сазнам како ми је брат Драган - објашњава човек из суседне куће, али није ни мало расположен да прича са медијима. Само кратко каже да је последње чуо о Миливојевићу да се, на жалост, налази у коми.

Према речима очевидаца, који не желе да кажу имена, Зоран је Миливојевића ударио тупим делом секире - једном у потиљак и други пут по средини главе. Потом је са оружјем на рамену отишао сеоским путем, а недалеко, пресрела га је полиција и одмах ухапсила.

Зоран и Миливојевић су браћа, а има их још шесторица. У суботу су, кажу, издавали даћу покојном оцу, након чега су покушавали да се договоре о оставини. Нападач и жртва, бар тако тврде мештани, пославађали су се око дела трошне куће у којој је живео Зоран са породицом.

Фото: А. Д.

У Добрићу је мало ко чуо за тучу међу браћом, поготово јер они живе мало изопштено од села, у сокаку где се налазе само четири куће. Ипак, нико од суседа не каже о њима ништа лоше. Само их сажаљевају као добре, поштене и сиромашне људе.

Зоран се налази у 48-часовном задржавању и он ће пред Вишег јавног тужиоца у Шапцу стати већ у понедељак током дана. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)