ВАТРА ЈЕ БУКНУЛА ОДЈЕДНОМ! Детаљи пожара у Борчи у којем је настрадао Милорад - Комшије безуспешно покушавале да угасе стихију (ФОТО/ВИДЕО)

Ш.М.

25. 10. 2020. у 13:44

ВАТРА ЈЕ БУКНУЛА ОДЈЕДНОМ! Детаљи пожара у Борчи у којем је настрадао Милорад - Комшије безуспешно покушавале да угасе стихију (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: М.А.

У ПОЖАРУ који је избио око 9 часова у породичној кући у улици 29. новембра у београдском насељу Борча, Милорад П. (68) трагично је изгубио живот.

Како смо сазнали, он се нагутао дима и угушио, тако да су лекари могли да констатују смрт.

Према незваничним информацијама, могући узрок пожара је шпорет на дрва уз помоћ којег су се грејали.

- У кући је живео са сином, који је доста проблематичан - кажу нам комшије. 

- Ватра је одједном кренула да букти, када је син кренуо пут града. Комшија га је брзо зауставио и рекао да се хитно врати. Док је он дошао, ватра је захватила више од пола куће. Нажалост, лекари су могли само да констатују смрт.

Како смо сазнали, њему је због неплаћених рачуна струја искључена већ више од осам година. Ћерка и син су испред улаза плачући немо посматрали изгорели објекат.

- Жена и ја смо се вратили из маркета када је одједном почело да гори поред нас - прича за "Новости" Никола Ш., комшија несрећног човека.

Фото: М.А.

Кућа у којој се догодила трагедија

Ватрогасце су позвале комшије.

- Први смо изашли да цревом гасимо пожар, како би колико-толико зауставили ширење ватрене стихије. Ватрогасци су убрзо дошли, разбили прозоре и кренули да гасе пожар. Више од сат времена је трајало гашење, али спаса за несрећног човека није било. Живели су у тешким условима, а штета у кући је огромна, више од пола објекта је тотално уништено.

Тело настрадалог пронађено је у соби.

Погребно је тек после три сата дошло и однео тело несрећног човека. Како је дошло до несреће утврдиће истрага надлежних органа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)