КАНИБАЛИЗАМ У КОНТЕЈНЕРУ ИЗ СРБИЈЕ?! Парагвајска полиција изнела стравичне детаље

Novosti online

24. 10. 2020. у 16:18

КАНИБАЛИЗАМ У КОНТЕЈНЕРУ ИЗ СРБИЈЕ?! Парагвајска полиција изнела стравичне детаље

Фото: Танјуг/АП

ПАРАГВАЈСКА полиција сматра да је једна од седам особа, чија су тела пронађена у контејнеру који је дошао из Србије, покушала да преживи хранећи се остацима сапутника, пише парагвајски "Насион".

Полиција у Парагвају покренула је опсежну истрагу како би установила како се у контејнеру, који је после тромесечног путовања стигао у Асунсион, нашло седам тела за сада неидентификованих особа.

Патолог Роза Ромеро рекла је дневнику Насион да је једна од особа "конзумирала људско месо због недостатка хране", али да ће то моћи да потврди тек када буду готови налази обдукције.

Ромеро је рекла и да су тела у стању распадања што наводи на закључак да су умрли недуго пошто су контејнери напустили Србију.

- Ради се о крупнијим особама, не о деци. Чини се да је реч о одраслим мушкарцима - рекла је Роза Ромеро.

Дневник Ултима ора наводи да је полиција претражила свих пет контејнера који су стигли из Србије, наводећи да у четири није пронађено ништа.

Заменик полицијског комесара Мигел Риварола је навео да је пронађено седам лобања, као и делови тела, те да све указује да се ради о мигрантима, који су се угушили у контејнерима.

Према подацима власника товара, контејнер је послат из Србије 22. јула и стигао је у Парагвај 19. октобра.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)