НАМАМИО ЈЕ У ГАРАЖУ, ДА ВИДИ МАЧИЋЕ Ухапшен мушкарац у Јагодини-додиривао девојчицу (11) и покушао да је пољуби

З. Г.

23. 10. 2020. у 14:00

НАМАМИО ЈЕ У ГАРАЖУ, ДА ВИДИ МАЧИЋЕ Ухапшен мушкарац у Јагодини-додиривао девојчицу (11) и покушао да је пољуби

Фото Илустрација / Б. Субашић

ЈАГОДИНСКА полиција ухапсила је Бошка С. (67) из Новог Сада, за кога постоје основи сумње да је у своју гаражу намамио једанаестогодишњу И.Л. из Јагодине и да ју је непримерено додиривао.

Сумња се да је Бошко девојчицу намамио у гаражу да би видела његове мачиће. Када је почео да је додирује и покушао да је пољуби, како је девојчица изјавила надлежним органима, она се уплашила, отргла се и успела да побегне. Обоје су саслушани у четвртак увече, у присуству адвоката и педагога Градског центра за социјални рад, јер се ради о детету са посебним потребама.


Према речима Милована Стојановића, који заступа родитеље девојчице, осумњичени није признао дело, већ је тврдио да је она два-три пута већ долазила код њега да би видела мачиће. С обзиром на то да је осумњичени 40 година радио у просвети, а последњих десетак са децом са посебним потребама, морао је да зна како треба да се опходи са девојчицом.

Бошку С. одређено је полицијско задрзжавање од 48 сати након чега ће уз кривичну пријаву за кривично дело недозвољене полне радње бити приведен надлежном тужилаштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)