ОВО ЈЕ НАПАДНУТИ ПРОФЕСОР У БОРУ: Не знам ко ме је ударио, улазио сам у школу кад се све десило

В.Ђ.

22. 10. 2020. у 12:55

ОВО ЈЕ НАПАДНУТИ ПРОФЕСОР У БОРУ: Не знам ко ме је ударио, улазио сам у школу кад се све десило

Фото: Приватна архива

ДРАГАНА Миладиновића (58), професора физичког васпитања у Техничкој школи у Бору, на степеништу испред улазе у ту образовну установу напао је јуче маскирани мушкарац, који га је ударио штанглом по левој бутини и нанео му лакше озледе.

На снимку са надзорне камере, види се како засад непозната особа притрчава с леђа професору, удара га и затим бежи.

- Не знам ко би мене могао да нападне - казао нам је Миладиновић. - Улазио сам у школу, када сам осетио ударац. Покушао сам да стигнем нападача, али у томе нисам успео.

Миладиновић се, након почетног шока, придигао, и покушао да стигне нападача, али у томе није успео. Позвана је Хитна помоћ, која је професора физичког превезла у болницу, где је збринут и констатоване су му лакше озледе.

Техничка и економска средња школа у Бору, иначе, налазе се у истој згради. Остало је забележено да је Предраг Јањић (66), професор у Економској школи, 2004. у насељу Бањско поље, хицима из пиштоља убио Вељка Катића (59), власника мењачнице "Конто", и његовог пријатеља Слободана Давидовића (40). Како је установљено, Јањић је ову двојицу убио у Катићевом ауту, пуцњима из пиштоља, пошто је претходно са власником мењачнице телефонски договорио куповину 30.000 евра, који су пронађени на поду возила. Пиштољ, којим је почињен злочин, пронађен је у подруму Јанићеве мајке. Наводно, професор је дуговао новац, па је решио да убије Катића, док се и данас сматра да је Давидовић убијен јер се нашао у погрено време на погрешном месту.

Уз цвеће, у ауту је пронађен и Катићев телефон, који је полицију и довео до убице. Јањић је предавао рачуноводство и економску трговину. Важио је за мирног човека. Осуђен је на 40 година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)