СИЛОВАНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ! Одређен притвор осумњиченом за напаствовање у Пожаревцу - и раније осуђиван за иста дела

Д. Н.

21. 10. 2020. у 22:36

СИЛОВАНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ! Одређен притвор осумњиченом за напаствовање у Пожаревцу - и раније осуђиван за иста дела

Фото архива

НА предлог вишег јавног тужиоца, судија за претходни поступак Вишег суда у Пожаревцу одредио је једномесечни притвор за М. Р. (33) због сумње да је у ноћи између 17. и 18. октобра силовао своју бившу девојку Ј. М. (22), такође из Пожаревца.

Одлука о притвору донета је да осумњичени не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело за које се терети, а за које је законом запрећена казна од пет до 12 година затвора.

Према наводима из кривичне пријаве, он се сумњичи да у изнајмљеном стану у центру Пожаревца, физички напао и силовао бившу девојку, иначе полусестру познате београдске ТВ водитељке. Они су се увече нашли у граду, а затим отишли на журку у један градски кафић, па у коцкарницу у Свилајнцу. На крају су отишли у његов стан, где се убрзо догодило наводно силовање.

На саслушању код тужиоца, М. Р. је негирао дело за које се терети, уз образложење да се све догодило уз пристанак девојке. Иначе, он је за исто дело осуђен 2010. године, на две године затвора, а 2020. је осуђен на три године затвора, због насиља над још једном својом бившом девојком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)