ТЕЛЕФОН ЋЕ РАСВЕТЛИТИ УБИСТВО? Нови детаљи истраге ликвидације Прелевића и Пековића

Novosti online

21. 10. 2020. у 17:37

ТЕЛЕФОН ЋЕ РАСВЕТЛИТИ УБИСТВО? Нови детаљи истраге ликвидације Прелевића и Пековића

Фото: С.Ђ.

МОБИЛНИ телефон убијеног Немање Прелевића, који је ликвидиран са Данилом Пековићем на Веруши, могао би да открије тајну свирепог злочина.

Истржитељи сумњају да ће вештачењем тог телефона доћи до трага који може да расветли овај злочин.

Најмање две особе, пуцајући из два различита оружја учествовале су у ликвидацији два младића.

Сумња се да је Прелевић познавао особе које су пуцале, јер, како верују истражитељи, није логично да отвори у касним сатима тек тако врата непознатим лицима и да не буде наоружан.

Прикупљени подаци упућују на закључак да се злочин догодио ноћ пре него су тела младића пронађена – у недељу око 19 часова, у месту Љеворечке Тузи. Убице су у њих двојицу пуцале, највероватније, у суботу вече, између 22 часа и поноћи.

Према истим информацијама, Прелевић је наводно у суботу вече убицама отворио врата своје викендице – након што су у њега из ватреног оружја испалили неколико метака, наставили да пуцају у двадесетогодишњег Пековића, сазнају црногорски медији.

Из полиције незванично је саопштено да су убице испалиле око 30 метака.

Данило Пековић је августа 2019. године био ухапшен и спроведен у истражни затвор, након што је полиција код њега, током контроле у Сити кварту у Подгорици, пронашла пиштољ са метком у цеви.

Такође, припадници подгоричке полиције хапсили су и Немању Прелевић 2016. године, због сумње да је поседовао три пиштоља без дозволе и да је угрозио сигурност раднице.

(Борба.ме)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)